Faktycznie, jak za nówkę sztukę to cena przyzwoita.
Sam montowałeś ??
Faktycznie, jak za nówkę sztukę to cena przyzwoita.
Sam montowałeś ??
Tak i nie udałem się do warsztatu “ Du it youself “ ponieważ potrzebowałem 4 klucze (czy jak to się zwie ) aby radio wyciągnąć . Reszta jest bardzo prosta poprostu przepięcie kabli , aha pod radiem znajduje się taka blenda/maskownica przed włożenietm nowego radia należny ja najpierw ponownie wsadzić ( ja o niej zapomniałem musiałem radio ponownie wyciągać aby ja wsadzić ) no i to kodowanie ale to już poproszę specjalistów bo nigdy tego nie robiłem ((na razie jak już pisałem jest ok ))
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 08-11-2014 o 21:58
I TT
Paweł, gratuluję upgradu wnętrza (: Pełne zaskoczenie z mojej strony!
Piękny mod z serii "jak odmłodzić wnętrze auta" i mimo iż da się usłyszeć, że RNS-E to już przestarzała technologia, to i tak uważam, że oryginał to oryginał, a nie jakieś klony. Sam mam już upatrzone takie RNS-E jak Ty, ale czekam jak gościu zmięknie z ceny
W pełni się zgadzam, rnse trąca myszką, ale nadrabia jakością montażu i dzwięku w połączeniu z bosse, dobrze komponuje się z całością i nie zamienił bym na marketowca.
Znowu TT znowu Cabriolet
Pięknie się świeci Też mam zawsze mega satysfakcje po własnoręcznym wyczyszczeniu auta tyle, że zwykle szybko pogoda się później psuje
I don't have dreams, I have goals.
Jambolek, co daje taką poświatę czerwoną na przednich lampach?
Dopiero teraz zauważyłem ten czerwony obrys i trzeba przyznać, że wygląda to na zdjęciach bardzo fajnie.
I don't have dreams, I have goals.
Pierwsza fota wymiata