Kolejny zadowolony klient i kolejny forumowicz (ka) bez przywitania
Zapraszamy:
http://www.klubtt.pl/forumdisplay.ph...i%C4%99-WITAMY!
Kolejny zadowolony klient i kolejny forumowicz (ka) bez przywitania
Zapraszamy:
http://www.klubtt.pl/forumdisplay.ph...i%C4%99-WITAMY!
Polecał Michała ! Jestem już po drugich zakupach u niego i wszystko w jak najlepszym porządeczku. I co najważniejsze, bardzo szybko
Ja również polecam, bo ostatnio zrobiłam się stałym klientem. Niesamowity sprzedawca, zawsze służący pomocą i posiadający mnóstwo cierpliwości.
Chyba juz robilem to odpowiednia ilosc razy, ale ponownie polecam . W sumie juz troche mi sie myli za co dokladnie i kiedy, bo ostatnimi czasy dosc czesto dostawalem paczki od Michala, a do tego zawsze wszystko bylo idealnie . Najlepsze ceny, natychmiastowa wysylka i swietna obsluga.
----
Pozdrawiam.
Bardzo polecam Michała. Szybko działa, jest bardzo zaangażowany i gdzie się da podpowiada. Długo marudziłem a Michał i tak chętnie i bez problemowo skompletował moje zamówienie. Dzięki Michał!
Polecam wszystkim!
Dzieki Michal za DVke
Choć Michał pisał, że paczka wpadnie do mnie w przyszłym tygodniu, wpadła dziś, już po dwóch dniach (lubi pokokietować klienta ). Tym razem w paczce w kształcie udźca baraniego otrzymałem chłodnicę układu wspomagania. Dzięki
Zapraszam wszystkich
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Zapraszam W ofercie wszystkie nowe czesci orginalne i zamienniki
tak, polecam Michala wytrzymal moje marudzenie i ciagle pytanie, takze tego dziekuje i pozdrawiam
pS. michal podkresl slowo zamienniki
Paka dotarła, oprócz części pełna chrupek Potwierdzam, że Michał wykazuje się sporymi pokładami cierpliwości i wyrozumiałości
Dziękuję za przesyłkę z chrupkami Polecam!
Dziki Michał za Hawki. Jutro montuje, adam relacje, czy pomogło.
P.S. sprzedam/oddam/zamienię kilo chrupek B-)
Dzięki za plaster miodu; -) super zapakowany, kontakt bezproblemowy.
Polecam zakupy u Michała!
Koleżanki/Koledzy - serdecznie zapraszam . Dziękuje za komentarze .
Również polecam - właśnie dostałem od Michała paczkę na święta, trochę stalowej biżuterii do TT i...chrupki, tak więc warto