Przy calym serwisowaniu auta to raczej maly
Przy calym serwisowaniu auta to raczej maly
Zastanawiam się też, bo jeśli będzie tam "grzebane" to może zarzucić od razu ten insert do haldexa. Wiekszość chyba jest z niego zadowolona?
Gdzie załatwiłeś sobie taką osłonę metalową? Liczę na namiar
Osłone kupiłem na tej stronie http://www.volkswagengroup.pl/produc...id_product=418 cene można śmiało negocjować. Problem jest taki, że przynajmniej do naszej wersji 225km, trzeba tą osłone trochę przerobić aby spasowała
Dawno nie opisywałem niczego nowego w temacie mojego auta. Samochód w dalszym ciągu sprawuje się bezawaryjnie. Wszystko opiera się głównie na wymianach filtrów, oleju i elementów eksploatacyjnych. Parę dni temu wykonałem gruntowny przegląd wiosenny. Wymieniłem wszystkie filtry, olej, płyn chłodniczy, tarcze i klocki hamulcowe, dwie przednie piasty wraz z łożyskami i osłonę przegubu. Zagościł nowy 19-to calowy zestaw felg z oponami i szersze dystanse. Więcej zdjęć finalnego efektu postaram się zamieścić niebawem.
Bardzo ladna felga!! BBS to BBS
Popieram felgi super się prezentują aż szkoda ich na tych polskich drogach
Niestety drogi są, jakie są... :/ Pozostaje slalom gigant między dziurami
Mega są te fele! *.*
patrzac na rozne fotki z felgami coraz bardziej przekonuje sie ze ciezko spasowac dobra felge z rantem do tt zeby naprawde to wygladalo wow ... mysle ze srodek srebrny albo cala w poler zrobilaby tu duza roznice , ciemny srodek zmniejsza optycznie felge i to mi tu jakos sie gryzie .... tylko moja opinia wiec olej ja
19\G/48
Myślę, że to o czym piszesz nie tkwi w kolorze rotora felgi. Każda felga z w miarę dużym rantem optycznie wydaje się delikatnie mniejsza. Czarny lub ciemny kolor zmniejsza felge, ale tylko taka która sie licuje, a nie taką z rantem
Fajnie naciągnięta opona no i felga kozak.
Burton poluje właśnie na podobne felgi jak ty tylko w kolorze złotym i rozmiar mniejsze. Mam pytanko jaką masz szerokość felgi i jaką szerokość maja opony naciągnięte na felgę. Zastanawiam się czy opony 225/40 będą ładnie naciągnięte na felgę 9j lub 9.5j..
9,5j tyl opona 235/35 8,5j przod 215/35. Na tej stronie można szybko wyszukać konkretny setup http://tyrestretch.com/