Kupię plastiki zakrywające silnik i "okolicę" czyli plastik zakrywający akumulator, silnik i ten z lewej strony. Mk1 99 rok.
Kupię plastiki zakrywające silnik i "okolicę" czyli plastik zakrywający akumulator, silnik i ten z lewej strony. Mk1 99 rok.
http://allegro.pl/listing/listing.ph...ilnika+audi+tt
masz tutaj tego sporo, ceny przyzwoite i raczej na forum taniej nie znajdziesz
Czy Tobie też tak trudno uwierzyć (mi było trudno kiedyś), że plastiki na zbiornik płynu do chłodnicy i aku mogą kosztować po 100 zł?
Niestety w przypadku zderzeń bocznych te plastiki padają najszybciej. Stąd jest ich mało na rynku i stąd cena.
Prawo popytu i podaży. Pokrywa silnika jest dobrej cenie.
Ostatnio edytowane przez KrzysiekA ; 17-11-2014 o 00:24 Powód: korekta
plastiki nad silnik mam wszystkie warianty
po 100zł szt zapraszam na pw
Posiadam też plastik nad aku
też zapraszam na pw
Dzięki za informacje, wyślij mi na PW info i trzeba będzie wszystko zamówić. Pozdrowionka.
Ja się będę musiał do Ciebie Paweł wybrać żebyś zobaczył czego w mojej TT nie ma
Co spojrzę na auto czułym okiem to mam przeczucie "tu powinno coś być", "to powinno wyglądać inaczej"...
Paweł tylko nie sprzedaj mojego, bo pamiętasz że masz mój z aku którego nie założyliśmy po ostatniej wizycie. Wpadnę po niego jak będę montować jakieś graty albo na test szczelnośći
Aktualne jeszcze? Potrzebna plastikowa osłona zbiornika cieczy chłodzącej.
Ja mam pokrywy na silnik, wiele ludzi pytało kazali zamówić a przyszło co do czego to nikt nic nie chciał;/
Jakby ktoś chciał ja też mam org osłone(plastikową ) pokrywy silnika do TT jak coś to priv.
ma ktos pokrywe zbiorniczka wyrównawczego?
Pawel-2005
Chyba posiada ,zapytaj