Zamieszczone przez
ZUCZEK
Miałem już z tobą n ie dyskutować więcej, ale jeszcze zrobię wyjątek, otóż bardzo rzadko praktykuje tutaj ganianie za brak przywitania, no chyba że ktoś po chamsku nawet dzień dobry nie powie tylko z buciorami od razu wymaga odpowiedzi, jeżeli facet wszedł na forum kulturalnie witając się i potrzebował kupić część i być może już nie wejdzie to podarowałem sobie ganianie go, bo i tak jeżeli nie ma zamiaru, to się przywita jednym postem i nigdy już się nie zaloguje, więc nie jestem konserwatywny w tym temacie, no a że przez przypadek stało się tak że akurat zaproponowałem mu część, to rzuciłeś się na mnie jak Troll i masz pożywkę na lewo i prawo wypisujesz to nawet w temacie działu giełda, no popatrz udało się złapać moda na przeoczeniu i teraz można sobie publicznie pojeździć, tak to gościu wygląda, na domiar tego powiem Ci że już na Pw wyjaśniłem facetowi że część raczej nie pasuje i mu nie sprzedałem, a mogłem gdy bym tylko patrzył przez pryzmat konieczności wciśnięcia gratów, co mi zarzucasz cały czas, zawsze zanim sprzedam część wyjaśniam i udzielam wskazówek czy warto czy nie i często kupujący odstają, bo okazuje się że to nie ta część, lub nie pasuje, albo nie ma sensu, sprzedaje swoje graty z rozbiórki auta, lub jak mi się plany w modach zmienią i coś odsprzedaje, żadnej giełdy tu nie urządzam, nie musiałem Ci tego tłumaczyć bo zaszedłeś mi tak za skórę że w ogóle nie zasługujesz na rozmowę jak na razie, ale jednak to zrobiłem i doceń to, bo tak jak mówię jeżeli się nie zmienisz, twoje dni na forum są policzone, będę uważnie rozliczał Cię z każdego posta, przeginasz wylatujesz. KONIEC KROPKA.