Piękna TeTunia
Piękna TeTunia
Jaka tam Panie "oliwka". Moją TT ze względu na obecność w Warszawie najpierw oglądał brat. Po oględzinach stwierdził "tylko te wnętrze ch..j wie w jakim kolorze - coś jak kitel szpitalnego chirurga ". Przyznam że na pierwszy rzut oka trudno określić czy jest ok, po dłuższym obcowaniu przy tym kolorze budy jest w porządku.
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Miło mi powitać kolejnego "wolnossącego"
Co do auta to lepiej wybrać nie mogłeś tzn. 3.2Q+S-Tronic, a do tego ten nietuzinkowy kolor jak i wnętrze... piękna szTTuka
P.S. Patrząc na Twoją byłą oraz Huberta, a teraz na obecne widać, że gustujecie w podobnych "dziewczynach", mam nadzieję, że nie dzieliliście się nimi w sypialni
gratuluje słusznego wozu,slusznej skrzyni i slusznego silnika kolor srodka troche mi sie nie widzi ale co kto lubi.
Szerokosci
Cel jest tylko jeden - najlepiej grające TT na świecie!
Co tu dużo gadać - sprzedaż 11-14 letnich aut w takim stanie za to co oferuje rynek jest po prostu nieopłacalna. Nawet po osiągnieciu rynkowej ceny z jakąś tam górką co za to kupisz ? Także trzymać i czekać aż ceny zaczną iść powoli w górę. Pewnie to proces długotrwały ale i nie niemożliwy .
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
TT mają iść w górę? jakoś tego nie widzę, przecież to po prostu ładnie opakowany golf 4 czy audi a3, to auto niestety nie ma nic wyjątkowego oprócz ciekawego wyglądu ale nigdy nie będzie to auto kolekcjonerskie dlatego ceny nie pójdą w góre...to nie 911...