Amaretto usun wiadomości bo nie mozna nic wyslac do cb!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Amaretto usun wiadomości bo nie mozna nic wyslac do cb!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kabel kupujesz tu http://www.e-service.info.pl/
Wersja Vag002
Jak już będziesz miał kabel to się zgłoś.Zrobimy resztę
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Panowie ma ktoś VCDS-a w polskiej wersji ( oczywiście w wersji registered ) chodzącego z interface od chłopaków z e-service Vag002?Potrzebuję dla znajomego a trudno mi sciągać i latać co wersję do garazu bo mam kawałem
Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy ten zestaw będzie ok żeby podlączyć do mojej tt-ki
http://allegro.pl/showItem2.php?item=4903711823
Z góry dzięki za odpowiedź
Po co taki,
kup zwykły kabel, do Twojego auta wystarczy vag 3.12.
panowie ma ktos dojscie do k+can commandera sprawdzonego ?
będzie ok tylko wszystkie polskie Vagi do kosza
U mnie po dokładnie 5tym uruchomieniu w ciągu 10msc posiadania kabelka vag002 (e-service) wyskoczył komunikat że potrzebuję licencji...
Załącznik 8482
Mimo że wszystko elegancko się łączy:
Jeszcze kilka dni temu zadziałał prawidłowo, dziś przerywa na początku skanowania gdy sprawdzam błędy i pośmigane.
Zwróciłem się do sprzedawcy, miał ktoś podobną sytuację z tym kablem?
Ostatnio edytowane przez thefirm ; 01-05-2015 o 16:39
A przeczytales instrukcje czy korzystales z klona majac aktywne polaczenie z Internetem?
----
Pozdrawiam.
Nie byłem w zasięgu sieci internetowej, co chwilę wyskakiwał komunikat od wifi managera żeby się połączyć, więc wyłączyłem guzikiem ikonę wifi na laptopie co by mnie nie irytowało.
Przerwało mi w połowie robienia logów, przed włączeniem miałem ustawienia wszystkie jak wyżej i status w aboute był na zielono.
Dziwne, wiem, ze mozna "uwalic" kabel, jak uzywa go sie majac polaczenie z netem. Probowales moze go jeszcze raz zainstalowac? Powinienes miec wszystkie potrzebne rzeczy w mailu od e-service. Ewentualnie napisz do nich, bo udzielaja wsparcia technicznego i nawet dobrze im to idzie.
----
Pozdrawiam.
Jak by ktoś potrzebował sprawdzony kabelek ver.002 to mam taki na zbyciu jak coś zapraszam na PW