Ci co mnie znają, wiedzą gdzie rozpuściłem wici...
Ci co mnie znają, wiedzą gdzie rozpuściłem wici...
szczere wyrazy współczucia dla właściciela...
tak jak na FB, oczywiscie nagroda nie mała za informacje o aucie, moze to niema senu ale tonący brzytwy sie chwyta tel 512051161
Trzeba być dobrej myśli, bezpośrednio po samej kradzieży auta odnajdują się raczej rzadko. Częściej wpadają później w trakcie przeprowadzania z miejsca na miejsce, może ktoś się jeszcze odezwie z ofertą wykupu, przecież to taka nietypowa sztuka ani na sprzedaż dalej ani do rozbiórki się nie nadaje - zbyt znaczna - trzeba wierzyć ...
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
ja od siebie wysłałem pismo na adrenalinemotorsport z prośbą o udostępnienie postu o kradzieży.
Mega kondolencje bo rozumiem CIę w 100% gdyż wyobraziłem sobie jakby stało się to mi i wiem ze nie jest lekko pomimo ,że to "tylko" auto...
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
na octavia klub poland też już jest ogłoszenie ...
Uuuu.... wspolczucia ... AC miales chociaz ???
Na fb poszło dalej. Co za kur****wo! Masakra!
Szkoda tylko całej tej pracy i poświęcenia w to auto;(
O kurde bardzo mi przykro, a mielismy sie złapać Trzeba wierzyć, może jednak sie znajdzie :/
O masz.... Przykro mi.
Wysłane z mojego HTC One S
Również współczuję! Oby znalazła się jak najszybciej!
Współczuję. Tyle pracy włożone w autko.
Z mojej strony tez najszczersze kondolencje co się qrw..a nie dzieje ostatnio ..
(( dokładnie przed wczoraj mojemu szwagrowi poszedł nowy ford S-max z pod domu !!! ))
Ps
Czytam forum regularnie codziennie - wiec czemu to dopiero teraz widzę ( nie mam żadnych zaległych nie przeczytanych wiadomości ! ))
Ps 2
Dodałem na klubowe FB .....
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 06-12-2014 o 19:35
I TT
Wspolczuje przegladaj allegro, miales AC?
Masakra, jak nie S3 to TT. Co to ku*wa jakaś nowa moda? Wcześniej tego chyba nie było... Trzeba zacząć uważać