Witam
Koledzy jak w temacie , czy jest ktoś zainteresowany taką wymianą oczywiscie na nowych częściach w dobrej cenie - napewno rozsądnej i lepszej niż na częściach z ASO
Witam
Koledzy jak w temacie , czy jest ktoś zainteresowany taką wymianą oczywiscie na nowych częściach w dobrej cenie - napewno rozsądnej i lepszej niż na częściach z ASO
Jestem wstępnie zainteresowany, w szczególności czarnymi zaciskami na tył od TTRS
Kolor zacisku będzie czarny - lakierowany fabrycznie , ewentualnie tylko jarzma do pomalowania
Blachy (oslony tylne tarczy) w TT z napędem Quattro są takie same jak w TTRS , tylko Ci co mają napęd na przód blachy musieli by zmienić
Przewody hamulca od Zacisku tył także wyglądaja na takie same w kazdym modelu TT i TTS/TTRS
Ostatnio edytowane przez michal26 ; 24-11-2014 o 12:10
A jaka tarcza do tego?
Znowu TT znowu Cabriolet
Tarcza z TTS/TTRS - 310/22mm
Czyli taka jak w 3.2, myślałem że jest większa jednak.
Znowu TT znowu Cabriolet
W TTRS przód jest za to większy bo 370mm - dla wyjątkowo majętnych taki zestaw na przód jest także do wykonania
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Koledzy czy jest ktoś jeszcze chętny ?
ja chce od TTrs z przodu. Na allegro jest sporo takich zestawów za dobra kase :P
Tak tanio jak na allegro przodu nie zrobie , ewentualnie tył nowy ale tylko do 8J , ewentualnie Tarcze pod 370mm moge załatwic nowe w rozsądnej cenie
a jaka to jest rozsadna cena? bo wiem ze nowe nie sa w rozsadnej bo podobno tylko aso...
1200zl/szt za 370/32mm 5x112
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Tarcze te są nawiercane
Rozumiem że ori?
Znowu TT znowu Cabriolet
Tak - oczywiscie
Czyli zestawik na przód 7800zł jak by ktoś chciał
Znowu TT znowu Cabriolet
Tak dokładnie - P&P