Szukam mapy Polski do fabrycznej nawigacji tt wiec gdyby ktoś posiadał lub wiedział jak zdobyc byłbym wdzieczny.
Szukam mapy Polski do fabrycznej nawigacji tt wiec gdyby ktoś posiadał lub wiedział jak zdobyc byłbym wdzieczny.
Napisz do kolegi wottka na pw może coś Ci pomoże w tej kwestii. http://www.klubtt.pl/member.php?4367-wottka
Witam
Właśnie stoję przed zakupem RNS-E'a do swojej TT-tki, lecz zanim to uczynię mam kilka pytań tzn. przede wszystkim chodzi mi o oryginalność takiego MMI, więc tu moje pytanie: co oryginalnie znajduje się w takim zestawie, oprócz jak wiadomo samego urządzenia i po czym poznać, czy mamy do czynienia z jakąś machlojką? Najnowszy model oznaczony jest nr katalogowym 8J0 035 193 D i posiada ekran LED? Może też pytanie: na co zwrócić uwagę przy zakupie? Dopytuję tak, ponieważ ceny takiego RNS-E'a nie należą do niskich, a nie chciałbym nadziać się na jakąś minę, choć co prawda na dwie z trzech, które mam na oku, jest udzielana 24 miesięczna gwarancja, lecz sklep zwinie działalność i tyle będę mieć z gwarancji Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
Karol
Odkurzę stary temat, wie ktoś może coś więcej o mapkach z PL do starej navi z audi tt 8n?chodzi mi o to jak nagrać dvd ewentualnie czy wogóle jest to możliwe? bo ta co mam z niemcami to nie jest ori a działa na pewno.
Ostatnio edytowane przez Kanapa ; 24-01-2017 o 23:52
8N i DVD??? Chyba zwykła CD i Teleatlas
Miało iść na Priv, ale niech będzie dla potomnych
Bardzo dużo masz ich na chomikach itp. Szukasz map Teleatlas DX, one były w pasatach, audi itp bodajże do 2004 roku. Mapy sa max z 2014 roku obejmujące Powiedzmy Eu centralną i niestety nasze drogi bardzo nieaktualne. Wypalasz na dobrych CD (Verbatim, Basf lub Sony) , clone cd na najniższej prędkości oraz z profilem ustawionym pod tą nawi (z natury są do ściągnięcia bez problemu). Jeszcze jedna sprawa to laser, który w większości przypadkach trzeba wyczyść aby poprawnie czytał mapy.
ps. ode mnie raczej nie warto, w sumie to jej nie użyjesz ze względu na stare mapy, bajer w tym przypadku dla samego posiadania, bo użytek z niej bardzo znikomy