Raczej wersja oprogramowania samych zegarów ciekawy jestem w którym roku została zmieniona, ma ktoś jakieś info na ten temat? jakieś nry fabryczne
Raczej wersja oprogramowania samych zegarów ciekawy jestem w którym roku została zmieniona, ma ktoś jakieś info na ten temat? jakieś nry fabryczne
Znowu TT znowu Cabriolet
Z kronikarskiego obowiązku: przy przebiegu ok 67tys km wymieniłem rozrząd, pasek alternatora, zrobiłem przegląd klimatyzacji i ogólny z wymiana filtrów, a także założyłem osłony bocznych kratek zderzaka i osłonę pod silnikiem (na nowiutkie śrubki), która po 20km (przy słusznej prędkości)... roztrzaskała się na kawałki. Zagadka pozostaja nierozwiązana (brak zaślepek kratek bocznych możemy wykluczyć).
I jeszcze fotka nowych zegarów, już mi się zaczynają podobać (choć wskazówki mogłyby być czerwone, jak w starych)
Załącznik 7774
Mi spodobały się od razu, nie potrzebowałem czasu, ledowe podświetlenie, białe wyświetlacze, inna czcionka robi robotę, odnośnie odpadającej płyty to więcej pomysłów brak, u Ciebie szczególnie to jakieś fatum jest, więc olał bym tą płytę i tyle.
Dodane przez Arttur
Dyskusja dotycząca problemów z osłoną została przeniesiona do osobnego wątku
http://www.klubtt.pl/showthread.php?...-sp%C3%B3d-%29
Pozdrawiam
Znowu TT znowu Cabriolet
Humidorek, bardzo mi sie to wszystko podoba. Z pierwszego postu przeczytałem poszczególne zmiany. Wygląda na to, że wtryski i pompe high pressure masz cały czas ori. Czy to możliwe?
Tak się składa, że rozglądam się za pompą do mojego bolidu bo mam pękniętą kostkę- warto założyć wiec full sprawny sprzęt.
Jaki numer katologowy powinienm zakupić - odrazu wole wstawić tą lepszą- mocniejszą.
Dzieki za tipy.
MARUDA
Nie, pompa i wtryski są wymienione na mocniejsze, ale nie można od roku edytować postów, więc pierwszy post nie jest aktualny, przeczytaj resztę wątku
Humidorek... wyczytałem dwie interesujace mnie sprawy.
1. IC- podaj nr katalogowy jaki IC ząłożyłeś- ten co pasuje p&p
2. podaj proszę receptę nauruchomienie follow home i leaving home.
ad.1 znalazlem w dobrej cenie IC z seata cupry 265hm z fabryki. Ic ma oznaczenie 1K0145803S czy ten IC da mi to czego oczekuje?
Dzieki
Ostatnio edytowane przez Limbo ; 25-03-2016 o 10:35
MARUDA
Limbo - masz ten przełącznik co jest pod pokretlem od drl / podświetlenia tablicy i Ci ta opcja nie działa?
https://c1552172.ssl.cf0.rackcdn.com/39123_x800.jpg
Wysłane z Xiaomi Mi4 LTE
mam drl ale tego guzika nie mam... nie wiedziałem ze takowe były
MARUDA
U mnie ten przycisk odpowiada za włączanie lub wyłączanie C&L home. Być może bez niego da się zakodowac tą opcję w vcds. Popytaj na forum bo ktoś już to robił i wie gdzie zmienić.
Sorry humi za off top
Wysłane z Xiaomi Mi4 LTE
Niektóre nie miały tego przycisku.
AUDI nie przestaje się kochać.
Humiodorek wlasnie wpisac tu w watku, ze to wprowadził przez vcds- stad moje pytanie w tym wlasnie topicu
MARUDA
C&LHome ustawia się z tego co pamiętam na FIS. No chyba że mówimy o uruchomieniu funkcji wogóle.
Zależy od modułu komfortu, można przyciskiem jak jest, można fis jak działa, w ostateczności vcds w 09 Long coding pierwszy bit.
Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka
Znowu TT znowu Cabriolet