No to już oficjalnie i ja pogratuluję bo auto naprawdę mocno serwisowane, dobrze je z testowałem przez 1200km a lekko nie miało ze mną.
Od razu uprzedzam, że nie była to żadna okazja, bo to nie są tanie rzeczy
No to już oficjalnie i ja pogratuluję bo auto naprawdę mocno serwisowane, dobrze je z testowałem przez 1200km a lekko nie miało ze mną.
Od razu uprzedzam, że nie była to żadna okazja, bo to nie są tanie rzeczy
Znowu TT znowu Cabriolet
Gratuluję zakupu! Pieknie się prezentuje,a to dopiero początek! Chętnie obadam na żywo, posadzę tyłek w środku, pomacam i w ogóle!
Gratuluję super autka
Using Tapatalk
Powiem tylko, że turbina na pewno zdrowa . Dzisiaj z ciekawości sprawdziliśmy ją po VIN-ie i jest 9 stron informacji, od początku do samego końca, a to robi wrażenie. Oczywiście przebieg ori 153 tyś.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Możesz ją dokładnie przetestować będziesz miał jakieś odniesienie przy poszukiwaniach.
Ja sprawdzałem kilka TT dla Was po vinie ale tej nie trzeba było, taka intuicja mówiła mi, że wszystko OK
Znowu TT znowu Cabriolet
Cieszę się bo kobiecie to ciężko dogodzić, ale lubię wyzwania
Znowu TT znowu Cabriolet
Ze mną łatwo nie było, ale auto pasuje do mnie jak ulał.
Gratulacje piekna perelka
Zuczek dales rade po calosci
Gratuluję Madziu Szybka sprzedaż, błyskawiczny nowy zakup Super, piękna jest, ja też mam jakieś wątpliwości, co do jasnych wnętrz, ale jak napisał Piotrek - z ciemnym lakierem wygląda obłędnie. Super, czekam aż zobaczę ją na żywo
Lubię poranki – Są tym lepsze, im później się zaczynają
Dla dopełnienia całości tego przodu, proponował bym wrzucić zderzak od TTsa, który akurat zalega mi w garażu z kratkami w plaster miodu i satynowym hokeyem czyt. spoilerem, przykład.
Załącznik 7487
Załącznik 7488
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 13-11-2014 o 22:10
Znowu TT znowu Cabriolet
w pierwszej kolejności lampy Led które też nie są tanie.
Świetna sztuka i chyba dobra baza do modów. Super !!!
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
jest czas i mody też będą. dzięki.
Gratulacje Piękny wybór. I te felgi.... mmmmm