Rowniez, jako kolejny bardzo zadowolony klient, polecam zakupy u Michala. Swietny kontakt praktycznie o kazdej porze dnia i nocy, ekspresowa dostawa i fachowe doradztwo. A ceny? Zawsze taniej niz w jakimkolwiek innym sklepie internetowym .
Rowniez, jako kolejny bardzo zadowolony klient, polecam zakupy u Michala. Swietny kontakt praktycznie o kazdej porze dnia i nocy, ekspresowa dostawa i fachowe doradztwo. A ceny? Zawsze taniej niz w jakimkolwiek innym sklepie internetowym .
----
Pozdrawiam.
Moze troche dziwne, ale potrzebuje prawego mocowania na pokrywe silnika. Dzisiaj zmienialem na metalowe srubki i zgubilem to jedno mocowanie. Jakies szansze na zakup tego?
Jasne - zapraszam na PW
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Zapraszam
Dzieki za szybka wysylke. Solidna firma jestes Polecam Panowie i Panie!!
A czy kolega oferuje akcesoria, typu zimowe dywaniki?
Dywaniki u mnie tylko Orginalne gumowe
W krotkim czasie ponownie polecam! Wysylka naprawde w tempie superekspresowym. A zdjecia tego, co dostalem niedlugo pojawia sie u mnie w temacie . W kazdym razie towar, jak zawsze, pierwsza klasa.
----
Pozdrawiam.
Ja również polecam zakupy u Michała szybko bezproblemowo ja juz jestem jego stałym klientem
Using Tapatalk
Ja też polecam zakupy u Michała, bo nie dość że wszystko szybko i sprawnie to w paczce dostałem moje ulubione chrupki!!!! Nawet nie zdążyłem się obejrzeć a już się mi skończyły i znalazłem na dnie paczki zakupioną pompę, ale co tam pompa......chrupkiiiiii!!!!! Mniam
Te Terrere Terrere terererererere …
U mnie chrupki to podstawa Dzięki za komentarze i zapraszam - w ofercie wszystkie nowe części - hamulce rozrzady filtry....
Ja również dziś dostałem te chrupki Transakcja z Michałem przebiegła błyskawicznie, dobrał mi lepszy pasek rozrządu do wzmocnionego silnika (przy okazji, jakby ktoś chciał, mam do oddania nowiutki pasek INA do silnika 2.0 T FSI (oznaczenie BWA). Polecam
witam .
mam pytanie chce wymienic pare czesci w mojej tt
amortyzatory przod i tyl i tarcze z kolockami przod i tyl co proponujecie ?
ja już odebrałem dwie paczki fakt - chrupki były miłym zaskoczeniem wysyłka mega szybko, ceny dobre, czego chcieć więcej zdecydowanie polecam !
Ja także dołączam swój pozytyw. Wyśmienity kontakt. Towar dostarczony błyskawicznie. Nawet nie ma po co jechać do serwisu tylko zamawiać u Michała.
Ma nawet mikroskopijne ori śrubki do TT.