panowie i jak z trwałoscia tego podłokietnika ?
panowie i jak z trwałoscia tego podłokietnika ?
Witam sprzedam ostatni podłokietnik do Audi TT MK1, wykonany z aluminium anodowego, oparcie pokryte czarna skora naturalna, zdjęcia w tym wątku lub mogę podesłać na pocztę, cena 430 zl do negocjacji, więcej informacji marcinluz20@gmail.com, podłokietnik jest również wystawiony na allegro
Wysłałem Ci email
Mam taki od ponad dwóch lat i nie narzekam. Sama przyjemność jazdy z podłokietnikiem. Przez dwa lata użytkowania żadnych problemów.
Znalazłem na allegro : http://allegro.pl/podlokietnik-audi-...691239288.html
Drugie pytanie to kolor metalowego elementu, wygląda jakby był jasny, matowy, nie taki jak pozostałe aluminiowe elementy w samochodzie. Ze wzgledu na moje pedantyczne podejście do sprawy, nie robi mi to różnicę.
Ostatnio edytowane przez Elor ; 15-10-2014 o 20:36
_kris dzięki za odpowiedź. Z tych dwóch powodów, muszę sobie odpuścić ten podłokietnik.
zaslepke mozna przerobic ja mam tak u siebie zrobione .....
sa tez takie do kupienia na ebay tylko trzeba sledzic jak sie pokaza
19\G/48
Niby tak, ale zaślepka do przeróbki, materiał do polerowania etc... sporo zachodu jak dla mnie, zwłaszcza, że jestem atechniczny. Jakbym w tej cenie miał to co chcę, plug&play to bym brał a swoje cup holdery sprzedał, a tak to kupię i nie wiem co z tego finalnie wyjdzie i czy będzie mi się podobało :P
Elor wszyscy wiemy ,że nie kupisz bo kto widział coś u Ciebie sztukować i szpecić!I BARDZO DOBRZE!
normalnie dostajesz z podlokietnikiem ta zaslepke to nic innego jak ori tylko przerobiona tak zeby pasowalo ... a cena 313€ wygurowana w zakupie hurtowym 184€
19\G/48
Zobacz na Elora auto i wpasuj mi tu samoróbki,cięte,gięte.Zrób zdjęcie swojej,może się mylę!
W tym zestawie co oferuje kolga, z tego co rozumiem to nie ma tej zaślepki, bo to jest autorski projekt, a nie oryginalny podłokietnik, który się różni od tego budową co nieco. Ori zestaw wygląda tak:
Załącznik 7350
Czyli podwójne mocowanie, zaślepka i pojedynczy cupholder. Ale też cena w TTshopie odpowiednio wyższa. Ja bym wział ten od kolegi za 400 zeta, ale tak jak mówię, musiałbym rzeźbić zaślepkę i polerować to aluminium, na takie jakie są elementy w środku samochodu, bo to aluminium jest porkyte powłoką, taką jak wlew paliwa. A to mi nie pasuje do koncepcji auta. Z początku się napaliłem :P nie ukrywam.
Ksolk Ty flamerze!
ja mam z tej firmy
http://www.tt-armrest.com/
19\G/48
też mam taki z tej firmy ale ogólnie sam ten podłokietnik to bryndza. Mocowanie na dole musiałem mocno przerobić aby był sztywny. Obszycie skórą było bardzo biedne dlatego też poszło nowe. Przegub się zużył (dostałem używany z autem ) a po moich poprawkach tyle lat i działa bez zarzutu także cena spora a i tak wymaga inwencji własnej :P