Zdjęcie jest specjalnie przeswietlone. To zupełne przeciwieństwo moich zdjęć które miałem niedoswietlone/ przyciemnione. Fotografowie (jest takie słowo? ) szukają nowych efektów i tak to wygląda. Mi też się podoba
Zdjęcie jest specjalnie przeswietlone. To zupełne przeciwieństwo moich zdjęć które miałem niedoswietlone/ przyciemnione. Fotografowie (jest takie słowo? ) szukają nowych efektów i tak to wygląda. Mi też się podoba
Fotka nawet, ale mało wyraźne auto na niej etc. Czekamy na więcej zdjęć.
Zróbmy to zatem po polsku, zgodnie z zasadą "nie znam się to się wypowiem":
Łeeeee, ja bym lepsze zdjęcia zrobił!
Jako grafik powiem szczerze - słaba fota
30% zdjęcia straciło jakiekolwiek dane, przez to prześwietlenie. No i nie ma żadnej mocy w tym obrazie, kolega wyżej (Elor) ma bardziej wpadające w oko zdjęcie w swojej profilówce, gdzie świetnie jest uchwycone odbijające się i opływające kształt nadwozia światło.
Koniec hejtu :P
To moje byle felgi i nic mi nie obcieralo na nich wiec nie wiem czemu u Ciebie tak jest.
Pierwszy raz widziałam Twoją TT na żywo w Broku i muszę przyznać, że kolor ma obłędny Czerwony to to nie jest, ale też świetnie wygląda Na zdjęciach tego nie widać...
Co do koloru to racja, wygląda obłędnie, widziałem za kadencji Przemka zresztą pakiet TTS i pozostałe dodatki jak zaciski, czy felgi bardzo świetnie uzupełniają to auto Cezary zdjęcie ładne, ale gdzie reszta sesji
Sorry, że to napiszę, ale niech Twój fotograf poczyta o high key, low key.
Się robią, zajebany robotą chłopak
Ładnie się prezentuje, czysta jak nigdy
ps uważałbym z takimi zdjęciami jak to 1 - łatwo o fotomontaż
Pomyśleć, że kiedyś wyglądała tak prawie codziennie a nie tylko w święta
I don't have dreams, I have goals.
Prezes teraz nie myje żeby rys nie było widać tak to jest jak się po kwietnikach jeździ
Coście się uczepili ;p jest myta co tydzień