Dzisjaj w Krakowie czarne kabrio pod Galeria Krakowską nad dworcem
Dzisjaj w Krakowie czarne kabrio pod Galeria Krakowską nad dworcem
Znowu Cie xylo widziałem o 9:10 na ul. Prostej w W-wa - czarną tetką w jasnej skórze w środku jechałeś. Paląc papierosa (:
Jakieś 5 min po Tobie jechała srebrna.
codziennie rano jezdze maly kawaleczek prosta - pomiedzy onz'tem, a skretem w lewo w twarda. zazwyczaj ok 0845, ale moglem zaspac do pracy
pzdr, sylweste.r
ee to nie ja...Zamieszczone przez Blerx
Nie mam jasnej skóry...
NIE PALE !!
;]
szukaj dalej
a ja wczoraj widziajłem na grójeckiej około 9 srebrną TT kiwneliśmy tlyko przyjaźnie głową
he he, swiat jest rzeczywiscie maly przy skrzyzowaniu z korotynskiego i wlodarzewska, no nie? to ja
ladne auto
pzdr, sylweste.r.
Srebna 1.8 quattro niedziela ,Sępólno Kraj. plac wolnosci na parkingu około 16-17.
Nom dokładnie tam ;]Zamieszczone przez sylweste.r
Pozdrawiam i tak jak pisałem w osobnym poście należałoby zrobić jakiś Warszawski spocik.
dzis ok 14.30 srebrne TT 180 W Gdansku przy Kerfurze - najpierw slyszalem, ze cos na piskach bralo zakret
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
Dzisjaj koło 11.40 Kraków ul.Rękawka srebrne kabrio
a ja wracajac z nad morza 30sierpnia w Gdansku czarna tetunie widzialem i pomahchałem koledze... i jakis tydzien wczesniej na trasie do Władysławowa, tym razem srebrna
Dzisiaj obok Złotych Tarasów w centrum Wawki widziałem najnowszą czarną TTS na warszawskich blachach... coś pięknego W pierwszej chwili myślałem że to R8 Musze przyznać że TTS wymiata, ja ze swoim roadsterem sie chowam
dziś w Tychach na ul. Wyszyńskiego, srebrna TT-ka identyczna jak moja nawet numery rejestracyjne prawie te same (różnica tylko dwóch ostatnich cyfr)
dzi? ma j? Aldona
Kuxik: Jak była na Elblaskich NE to moglem byc ja, bo czesto w tych okolicach krece sie w GD.
Rzuce sie troche w wir czasu i przypomne sobie jak bardzo bardzo dawno temu bo chyba w marcu mijałem się z MAXVIBE na trasie w sosnowcu przy MAKRO ja jeszcze swoim niezniszczalnym Polonezem (tak, tak to nie żart :P) Miałem już TT w planach i myslałem wtedy - musze mieć taki duuuuzy grill, suuuper. No niestety jest jaki jest i mały mi sie też podoba, nie będe go zmieniał. I az mnie dziw brał że TTeczką można jechac tak elegancko i spokojnie a nie zapierdzielać ile fabryka dała. Pozdrowienia dla krajana.
Mniej dawno bo dokładnie 21 sierpnia na parkingu pod Czantorią w Ustroniu dało się zobaczyć czarny dach na srebrnej TTuni, pozdrawiam KILAZZ
Obie najpiękniej wygl?dacie w półmroku
Nie pamietam blach stalem obok czerwonym leonem, a pare dni puzniej ta sama TT mijalem na slowackiego...Zamieszczone przez knapekeg