Znalazłem kilka filmików z przejazdów i prób, nie są za ciekawe, ale jak komuś się nudzi może po oglądać, wiem że niektórzy lubią onbordy więc na zakończenie tematu publikuje kilka ujęć.
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 17-09-2014 o 00:13
Znowu TT znowu Cabriolet
Ładnie idzie. Przecinak ja piernicze
Ech szkoda że nie było paliwa pow 6.6 tyś wtedy by się działo, ale jak widać jazda takim autem to walka z żywiołem, ciężkie FWD nigdy nie będzie tak szybkie jak powinno, ale na szczęście to już przeszłość obecny stage4 zobaczycie niedługo w innej TT mk1, z prawidłowym napędem, doszło sporo ciekawych gadżetów, jestem bardzo ciekawy ile wyjdzie mocy po korekcie softu.
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 16-09-2014 o 22:40
Znowu TT znowu Cabriolet
Sądzisz, że będzie z 600? Słabo się znam na tuningu mechanicznym, ale jaram się tym projektem na 3.2
Nie, ja pisałem o moim starym projekcie, który sprzedałem a obecny właściciel kontynuuje to czego nie skończyłem, mowa o 1.8T
Znowu TT znowu Cabriolet
Ahh ok, źle zrozumialem
no pamiętam jak to kręciliśmy. Aura mega kiepska do nagrywania takich filmików ;/ Serce już w Q i generalnie blokuje mnie akumulator złączka i pucha. Także myślę ,że niebawem będzie kontynuacja tego projektu tylko w innej budzie i z innym właścicielem :P
Też czekam na koniec prac, bo czuje się nie spełniony, dokupiliśmy kilka fajnych gadżetów i teraz nic już nie będzie blokowało, aby pójść po bandzie z programem i dmuchnąć męsko bo na poprzednim stage GT30 jeszcze spało trochę, tak że Paweł sprężaj się.
Znowu TT znowu Cabriolet
Z ośką to była tylko prze okrutna walka z trakcją
wydaje mi się ,że temat chyba można zamknąć a w sumie przenieść do tego tematu gdyż tam będzie dalszy ciąg tej opowieści pt "gt30" :
http://www.klubtt.pl/showthread.php?...O-Nowy-Projekt