Ciesze sie ze auto juz w pelni sprawne bo co dwie to nie jedna to teraz tylko zyczyc bezawaryjnosci
Ciesze sie ze auto juz w pelni sprawne bo co dwie to nie jedna to teraz tylko zyczyc bezawaryjnosci
Teraz tylko posprzątać wreszcie brudasa i skopac tylek takiej czerwonej co to tez sie wozi na dzielni...
Mnie czeka to samo jeszcze nigdy taka brudna nie byla hehe tak latwo jak z a6tka Ci nie pojdzie
Dobrze że zdecydowałeś się na kompleksowe zrobienie sprzęgła bo prawdopodobnie już nigdy nie będziesz musiał tego ''dotykać'' w tym aucie
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Super! Cieszę się, że mogłam Ci pomóc i quattro service rownież! Oby teraz TT jeździła już grzecznie i bez niespodzianek
Takie mam też przekonanie, bezsensem byłoby wymienianie tylko wysprzęglika, pewnie duzo taniej by to wyszlo i troche bym pojeżdził, może nawet bym sprzedał zanim sprzęgło by się sypnęło, ale nie lubie tak
Powiedziałem jej już ze w tym roku koniec fochów
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
28.07.2014
Tuningów czy modów nie robie, ale coś tam się dzieje w temacie dopieszczania auTTka
1. AUDIO BOSE - jak kupiłem to z bosem miało tyle wspólnego co napis na dropsach, zero basu. Winowajcą okazał się wzmacniacz, a dokładnie dwie gąsienice na płytce, które Jerry wymienił na nówki sztuki od Niemca! dodam ze jak kupiłem to w kopercie pare łez przysłał, tak płakał....
Nie bede się rozpisywał, najlepiej to Jarek w swoim wątku opowiedział:
http://www.klubtt.pl/showthread.php?...l=1#post198554
2. LEDy w rejestracji - oryginalne VAGa, ale inne wejścia były - niezastąpiony Jerry poprawił niemca i dostosował kabelki pod TT. Bardzo ładnie i delikatnie podświetla.
2. Silnik i jego mycie mówią że częste mycie skraca życie, ale w końcu znalazłem chwilkę i wymyłem brudasa. Po umyciu, obowiązkowo cewki out i pełne suszenie. Jeszcze nie jeździłem, ale odpalałem i działa
i oczywiście pomocnik był w pobliżu
more to come....
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
29.07.2014
Zapomniałem jeszcze, że po powrocie z Krakówa TiTi dostała nowe Cewki 022905715B nabyte drogą kupna w dealera VW w US
W sumie nie miałem żadnych błędów starych cewek i auto pracowało równo, ale jak wymieniłem świece to i cewki pomyślałem że jej zafunduje!
Ostatnio edytowane przez hubi_pl ; 27-07-2014 o 23:25
Kiedy felgi zmieniasz?
Moje TT ALMS: http://www.klubtt.pl/showthread.php?t=11581
Mycie silnika robota profi max ;d Efekt jest bardziej niż zadowalający No i ledy też super!
Koncowki sa tragiczne i sa na liscie "to do", ale narazie TT po PL dalej podrozuje
Hubi czeka na moje wydechy pewnie
Znowu TT znowu Cabriolet
TT ma sie dobrze, przemierza kolejne trasy w PL i dostaje nowe prezenty
Lampy nowe z LED DRL
Będąc w US w tym roku nabyłem drogą kupna, od sympatycznego Meksykanina w ciemnych zakątkach Chicago, praktycznie nowe lampy z LEDem.
i tak po dwóch miesiącach pływania po Oceanie dotarły do PL i zagościły na TT
Zmiana na MEGA plus! Wszystko plug and play, a widoczność nawet na starych żarnikach poprawiła się diametralnie.
Przy okazji zajrzenia pod maskę nowa uszczelka pod korek oleju ahhh te moje mody
Kilka zdjęć z podróży i pracy TeTetki w te wakacje - musi zarabiać na siebie w końcu a to jeszcze nie koniec
Pszczelińcowe zajęcie stacji benzynowej...
Praca w BYDGOSZCZY:
i przyjemności:
Praca w RYBNIKU:
i przyjemności:
Przy okazji wypad na kawę do OSTRAVY
Pracujemy dalej - teraz w Toruniu:
TT się prezentuje, a ja poważnej telewizji udzielam poważnych porad hahaha
Z TORUNIA mamy krótki filmik z TT
Pracujemy z żółtkami w Warszawie na Torwarze
No i TT gwiazdą drugoplanową:
TT jako współorganizator innych spotów:
PSZCZYNA PT CRUISER CLUB
MB W211 i inne w WARSZAWA
i się rozkręciło pod wieczór:
I kilka fotek przypadkowych
Świetna relacja i opisy. Auto z zasady mało praktyczne, a pokazuje jak może być pomocne
[a tymi niesławnymi końcówkami wydechu się nie przejmuj, są ważniejsze rzeczy niż to, auto widać że utrzymywane z głową ]
Fajnie, z kopciuszka robisz księżniczkę
Dzieki Panowie!
Co do końcówek - z racji braku czasu, a odstawienie auta nawet na 2 dni graniczy z cudem teraz, najprawdopodobniej bedzie tak jak Marcin pisal, wezme od niego wydech w zime i przekręce do siebie. Wolałbym proste wydechy (są bardziej zadziorne), ale w sumie ori to ori.