Na trasie Katowice->Praga autostradą przepisowo wyszło poniżej 8 litrów (gazu :P)
W drodze powrotnej poszaleliśmy z Simonem jadąc przez Kłodzko i wyszło 10,5 plus 100zł i dwa punkty karne za pocztówkę z Lewina Kłodzkiego
Na trasie Katowice->Praga autostradą przepisowo wyszło poniżej 8 litrów (gazu :P)
W drodze powrotnej poszaleliśmy z Simonem jadąc przez Kłodzko i wyszło 10,5 plus 100zł i dwa punkty karne za pocztówkę z Lewina Kłodzkiego
TTaka sytuacja
Mi na tej trasie wyszło 8.5l / 100km benzyny, a mandatu i punktów jeszcze nie dostałem :P. Mogłyby im to zdjęcie zginąć / skasować się / być zamazane - nie obraziłbym się ... W końcu lepsze 100zł. wydane choćby na wódkę niż dolane świniom do koryta :P...
a mi w cyklu mieszanym z przewagą miasta ( bez korków) na dystansie 900 km., wyszło spalanie 11 litrów. Dodam że nie cisnę od świateł do świateł .
Oj a mi coś spalanie się ostatnio zwiększyło też koło 11 średne wyszło
My sexy Teti <3
To jestem zadowolony bo przy dosc dynamicznej jezdzie w 3.2 w trybie miejskim mam spalanie 13.5 w trasie 9.1.
Wysłane z mojego iPhone
9,1? jaka srednia predkosc? jak jade do 100-110 delikatnie to tez tak moze i bedzie, ale jak tak jezdzic panie premierze....
moja tetunia pali najmniej z wszystkich aut jakje mialem hahaha na tempomacie trasa ponizej 8 litra 120km/h przepisowo miasta mam malo wiec nie na korkow ostra jazda zadko narazie
Hmmm, to chyba musze sprawdzic cos silnik....a na 98 lataasz? gdzie tankujesz?
na 98, tankuję głownie na Orlenie w Konstancinie
Ja tez 98 orlen bp shel czasem inna siec
Mówiłem Ci Hubert, że Twoja czarnula za dużo pije. Musisz jej jakiś odwyk zaaplikować.
AUDI nie przestaje się kochać.
Hubert, a jakie Tobie wychodzi spalanie? Dość sporo jeździsz w trasę z tego co widzę, to pewnie Twój wynik jest bardziej obiektywny niż mój. Specyfika trasy do Wrocka jest taka, że 250km jest dwupasmówki i można cisnać, a 100km jest gorszej drogi gdzie max 100-110 się leci.
Dla mnie wynik 11 litrów na 100 km w silniku BUB to dobry wynik.
A byłoby mniej, gdyby Patrycja nie zawyżała średniej.
AUDI nie przestaje się kochać.