Witam!
Jak w temacie proponuje spoTTkanie w Ustroniu.
termin - 29.08.2014 (piątek)
godzina - 18,00
adres - parking restauracji Wrzos 43-450 Ustroń, ul. Grażyńskiego 23 (obok PKP w Ustroniu).
zapraszam henry68
Witam!
Jak w temacie proponuje spoTTkanie w Ustroniu.
termin - 29.08.2014 (piątek)
godzina - 18,00
adres - parking restauracji Wrzos 43-450 Ustroń, ul. Grażyńskiego 23 (obok PKP w Ustroniu).
zapraszam henry68
Ostatnio edytowane przez henry68 ; 25-08-2014 o 20:24
Wstępnie się piszę
Tyle, że nie moim autem :P
TTaka sytuacja
W sumie to czemu nie? Wstępnie rezerwuję się. Rzut beretem (z antenką) ode mnie.
Ja też się piszę. Ode mnie to prawdziwa okazja
pozdrawiam
My też!
(i też nie TT )
Wi_ zrobimy spott "innych" hehe
Choć jest jeszcze chrzta nadziei, że do serwisu wstawię Teresę dopiero w poniedziałek
TTaka sytuacja
Per-der i Wi maja TT na zwolnieniu lekarskim, to mogą przyjechać PKS-sem. Reszta obowiązkowo TT.
My z Simonem planujemy w piątek malowanie moich felg, ale jak sie wyrobimy i bedzie pogoda to na pewno wpadniemy.
Tyle, że tak jak pisałem użyczę samochód rodzicielów, wiec może dłużej to potrwa, ale dojadę
TTaka sytuacja
Kamil tylko nie zapomnij zabrać tych nie wypitych pozostałości z Pragi!!!
Henry68 zapraszam na SCP 2014 tak jak w zeszłym roku! Wszyscy macie rzut beretem z Ustronia
Mamy słoneczny dzień!!! -co zapowiada dobrą impreze. Dla tych co jeszcze są nie zdecydowani, jest to dobry argument. Jak komuś pasuje później dojechać do Ustronia to niech da znać.
Zaraz wyjeżdżam
Ja będę mieć spóźnienie o 30-40min.
pozdro
Bardzo dziękujemy za fajny zlot i miłą atmosferę ! Mamy nadzieję, że następnym razem będziemy mogli zostać trochę dłużej .
----
Pozdrawiam.
Z partyzanta spocik zaliczony.
Ekipa 1 klasa.
AUDI nie przestaje się kochać.