Prawdziwym Oplem GT był poprzedni model.
Załącznik 6991
Prawdziwym Oplem GT był poprzedni model.
Załącznik 6991
Ostatnio edytowane przez kiTTy ; 09-08-2014 o 09:08
Quattro forever
Piotrek wybór bardzo dobry. Chyba jedno z ładniejszych cabrio jakie mi się podobają. Dobry wybór i tak jak piszesz spotkać drugie taki to jak wygrać w lotto. Cabrio, czerwień, moc, cóż więcej chcieć? Super, bezawaryjność życzę!!!
Znowu TT znowu Cabriolet
Godny przeciwnik więc nie ma się czego wstydzić. Co więcej uważam, że TT ładnie trzymała moc bo opel ma napęd na tył a moja była TT FWD. Co więcej opóźnienie na LC w DSG dodatkowo utrudniało dobry start. W sumie filmik do tej pory wisi w sieci.
Tak czy inaczej to właśnie tego dnia zrozumiałem, że chce mieć jeszcze więcej mocy, napęd na 4 koła no i żadnego opóźnienia na LC. Trochę trwało ale cel osiągnąłem
I don't have dreams, I have goals.
Bardzo ładny samochód, ale najbardziej podobają mi się ramki na tablice
W sensie ze lecisz na czerwone cabrio?
Nie masz takiego, nie ciesz się
Piter pozycz Opla!
Kiedyś chciałem Ci pożyczyć TT z Sylwią, ale nie wykorzystałeś okazji to teraz się goń ;p
Bo jestem Gentelmenem! Wiedziałem ze to klubowy test!
Podoba mi się to auto, szczególnie dlatego że można uznać je za niszowe. Jestem ciekaw jak z kosztem serwisu. Jak na Opla auto super nietypowe. Eksploatacja na podzespołach Opla, czy zapożyczonych na potrzebę tego modelu ?
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili