Przewody, wskazniki i plastikowa teczka! zgadlem? a tak serio t oczy to mierzy cisnienie cieplego i zimnego powietrza ze jest niebieski i czerwony kolor?
Przewody, wskazniki i plastikowa teczka! zgadlem? a tak serio t oczy to mierzy cisnienie cieplego i zimnego powietrza ze jest niebieski i czerwony kolor?
Arttur, mi to jakoś kojarzy się ze wskaźnikami do klimy (dwa wskaźniki, kolory węży i złączki).
Podsumowując dzisiejsze zmagania: wymieniłem olej w skrzyni(rękami pana mechanika), zrobiłem logi, wstępnie umyłem przygotowując do jutrzejszego " full car detaling", skończyłem klocki z przodu( dzidowanie po Chabówce dało jednak o sobie znać):/
Zgadza się , do klimy
Do tematu mogę dodać że samodzielnie nabiłem klimę i operacja zakończyła się sukcesem a opis będzie w odpowiednim dziale
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
A ja zamontowałem parę dodatkowych kg w TT
Załącznik 6930
Załącznik 6931
Najs!!!!! i umyj ją!
hmm może nie dzisiaj ale w tym tygodniu
Z racji, że zakupiłem nowe opony:
Przydało się też zrobić podjazd do garażu.
Więc zakupiłem 20 ton kruszywa bitumicznego:
i ubijam podjazd pod garaże:
W następnej kolejności droga dojazdowa, bo na nasz UM nie można liczyć :P
Ale to już chyba jesienią, bo w tym miesiącu ciężko zarobione 2,5 fafla pochłonęła Teresa.
A w planach jeszcze malowanie PlastiDip'em, elektryk i kilka drobnych mechanicznych spraw
A dziś regulacja linek zmiany biegów(polecam), klocki przód, 5x zaopatrzenie karoserii, malowanie foteli i kierownicy(obecnie w trakcie testów, opinia po zakończeniu)
Również nie własnymi rękoma, ale reanimacja ksenonów, uszczelka pod głowicą i rozrząd kompletny W najbliższym czasie Tecie czeka wizyta u kosmetyczki bo dopatrzyłem się ostatnio "pomarańczowej skórki"
Wymienilem pompę klimatyzacj (mechanik) bo moja kaput. 35 stopni sloneczko i bramki na a4 kolo Wrocka godzinka stania w korku bez klimy nie polecam, darmowa sauna.
A przyciemnilem jeszcze tylna szybke 20%