Koleżanki i Koledzy szukam używanej i oczywiście sprawnej pompy paliwa 4 barowej takiej jak występują np. w leonach cuprach r 225 numer oe 8l0919051n
może być sam wkład a nawet najlepiej jak by był sam wkład
z góry dziękuję za pomoc i oferty
Koleżanki i Koledzy szukam używanej i oczywiście sprawnej pompy paliwa 4 barowej takiej jak występują np. w leonach cuprach r 225 numer oe 8l0919051n
może być sam wkład a nawet najlepiej jak by był sam wkład
z góry dziękuję za pomoc i oferty
Zapraszam do mnie po nowa - cena 560zl + koszty wysylki
nową mam u siebie za 490 ale dziękuję
Vdo ?
Hehe , teraz juz widze ze masz sklep z czesciami pozdro
luzz luzz ale dzięki Kolego i tak za chęć pomocy
A musi być 4 barowa? mam 3 barową do fwd, walbro osadzoną w koszu tak że by można do rezerwy jeździć, wydoli do 400hp, zmierzone.
W razie co pw.
Znowu TT znowu Cabriolet
A na pompie od tt225 4bar VDO 993-745-117Z nie można jeździć na rezerwie ??
Pewnie ze można , byle nie za często
no to co daje ten kosz o ktorym pisal zuczek ??
Mam od S3 ale z nr 8L9919051
To jest ori kosz, a daje tyle że paliwo nie odpływa przy przeciążeniach i tak jest w każdym aucie, jest kwestia odpowiedniego zamontowania walbro tak aby ssała do końca, bo jak wiadomo bywają z tym problemy.
Z tego co mi wiadomo ziembol chcę trochę więcej niż 300hp na k-04 z tfsi i mam obawy czy pompy o których mówicie podołają takiej mocy, pompa z s3 to to samo co z TT 225 i różnie z nimi bywa, po za tym nie pasuje do FWD, a ta z cupry ma nie wiele większą wydajność niż ori z fwd, walbro gss342 to trochę inna liga i używa się ją w tuningu do większych mocy.
Sportowa pompa w baku to zawsze jakiś kompromis, ja polecił bym pompę in line, na oddzielnej instalacji elektr. lub fuel tank, no ale każdy robi jak lubi.
Układ który zaproponowałem wkłada się p&p i bangla
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 06-08-2014 o 22:08
Znowu TT znowu Cabriolet
Koledzy nie ma ktoś z Was do sprzedania samego kosza pompy paliwa? Mam 225km q
Mechanik wymienil pompę paliwa na nową i po muszę dość długo kręcić zanim odpale co jest dość upokazajace :-/
Z jego relacji trzeba wymienić koszyk bo ktoś kiedyś cis przy nim grzebal..
Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka
no ok ok, będąc ostatnio z wizyta u Patryka w CS-ie powiedział, że fajnie jest zamontować pompę warblo in-line, ale wtedy ta znajdująca się w baku ori pow. być w pełni sprawna . Nie może w jakiś sposób odbiegać normami od nowej, a wiem, że moja już nie jest taka super idealna