Jak by ktos podesłał mi gdzie mozna dostać końcówki wydechu elipse bede wdzieczny
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak by ktos podesłał mi gdzie mozna dostać końcówki wydechu elipse bede wdzieczny
Z tego, co wiem, takie a'la TTS robi Ulter .
----
Pozdrawiam.
Pięknie TT wygląda. Fajnie, że robisz mody. Napisz, jak wrażenia z remapu na 280KM? Z serii (200KM) przeskoczyłeś na 280?
Zamiast xenonów wstawiaj LEDy tylko nie skrętne.
I don't have dreams, I have goals.
Szczerze? Jak bym wsiadł w inne auto. Zwawe. Chętnie poszedł bym w +400 ale mam tylko oske... I niestety by było trzeba najlepiej zmienic auto
Tak ulter ale nie podoba mi sie to... A u mnie z wydechu wychodzą 2 końcówki z lewej a ulter ma z przejścia z jedna w dwie. Mi zależy cos na Ala rs taka elipsa.
Jaqob led? Jest taka możliwość w TT?
Jak masz lampy z DRL to będą działać.
Moja TT w dniu kiedy Cezary mi ją zabrał https://www.dropbox.com/s/h9bq22ojdunzqgk/1.jpg Na żywo ledy wyglądają dużo lepiej.
No wlasnie takich szukam.
Ale Drl to był w lampach z xenonem w starych modelach.
A led był w nowych? Chodzi o ten pasek?
Do TT przed FL nie pasują skrętne i ich nie ustawisz.
Uf, chyba kupilem zwykle, nie skretne...
Przerobić się zapewne da ale nie pasują p&p Problem jest ze świeceniem LEDow (nie przygasają jak jest włączony xenon) Tak było u Michała z tego co pamiętam.
tak,masz racje, nie przygasaja i nie pasuja plug and play co nie oznacza ze nie bedzie dzialac bo skretne bedą jak najbardziej
Cel jest tylko jeden - najlepiej grające TT na świecie!
Wszystko się da kwestia budżetu.
Znowu TT znowu Cabriolet
Jednak czarna dokładka (hokej to się nazywa?) z przodu. Przy oklejaniu też zastanawiałem się na czarnym ale uważam że wtedy trochę ginie na tle wlotów powietrza.
Poza tym 5 gwiazdek