Nie ma za co . Zawsze mozesz sprzedac albo zrobic tyl w stylu TTRS, bo zostaly Ci juz tylko dwa elementy do dokupienia :P.
Nie ma za co . Zawsze mozesz sprzedac albo zrobic tyl w stylu TTRS, bo zostaly Ci juz tylko dwa elementy do dokupienia :P.
----
Pozdrawiam.
czy ktoś moze podac numer dokładki(samego hokeja-blendy) od tylnego zderzaka tts?
Cel jest tylko jeden - najlepiej grające TT na świecie!
Dokładnie jeszcze 5 każda po 500zł nowa w aso, na rynku wtórnym praktycznie nie do zdobycia, przerabiałem temat bo chciałem prawie TTRS ale odpuściłem, blendę szybciej sprzedam gdzieś za granicę niż u nas, no ale może, jest praktycznie nowa, dałem 200zł. i za tyle oddam.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
No ja właśnie myślałem że to jest ten hokey jakiś błąd w programie albo co i zamówiłem, jak byś chciał iść jednak w prawie TTRS to ci odsprzedam tu masz zderzak do ttrs
http://allegro.pl/zderzak-audi-tt-rs...344757956.html
8J0 807 514 X7W
Znowu TT znowu Cabriolet
gdyby ktoś chciał kupować z rynku wtórnego to hokej / dokładka / blenda tylnego zderzaka w TTS jest różna dla wersji USA i Europa - moja nie do końca pasuje do zderzaka (gołym okiem nie do zauważenia, ale jak coś robić to jak należy). Niestety nie wiedziałem tego wcześniej.
Koledzy ,
też mi się marzyło miec dwie podwójne końcówki i zderzak ala TTS .
Zleciłem wycięcie drugiej dziury w dyfuzorze ( tej plastikowej dolnej części )
zakupiłem dwie końcówki dwururki
reszte dorobia mi ślusarze.
Co do dyfuzora to położe na nim plastidip efekt końcowy wrzucę tutaj w postaci fotki
To czekamy
Mi wycieli ciut za duże otwory ale na szczęście bardzo tego nie widać..
Pierwsze przymiarki . Samochód jak widać w barwach maskujących
http://www.naprawasamochodowkrakow.p...-461134713418/
Ostatnio edytowane przez marlad78 ; 28-01-2016 o 11:59 Powód: wczoraj z telefonu mi sie nie udało dodać zdjęcie
Mocno maskujące
Wysłane z Xiaomi Mi4
Ładnie
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Widać różnice w podcieciu zderzaka
Znowu TT znowu Cabriolet
Myslę ,że nie są zbyt duże różnice w podcięciu , a przyczyna tego ,że wygląda niesymerycznie kryje sie w tym co spawacz mi powiedział.
Mianowicie jak sobie wszystko ustawiał na aucie to pasowało idealnie - "pochwytał" wszystko i ściągnął wydech ,żeby go finalnie wyspawać .
Po załozeniu okazało się ,że materiał się " zbiegł " i trzeba poprawiać .
Przyznam , iz mimo że końcówki mam GILLETA to cały wydech robiłem budźetowo - bo ten samochód nie zagosci u mnie na stałe .
Wrzucę potem filmik jak to gada .
Powiedzcie mi jaki kolor plastidipa byscie rzucili na dyfuzor ?
dzwiek wydechu bez tlumika koncowego na podwojnej koncówce ( z poprzedniego zdjecia )
Jest szansa,że mając 3.2v6 kupuje http://www.ebay.com/itm/AUDI-OEM-09-...-/161124376185 i mam zderzak tył ala tts? Czy trzeba kupować cały
Zależy jaki masz zderzak tylny?
Wklej foto.
AUDI nie przestaje się kochać.
Witajcie,
Mam zamiar zamienić zderzak tylni z TT na TTS gdzie mogę zrobić profesjonalnie wydech 2x2.
.