Coraz więcej widzę na śląsku śmigających TT-ek. Może zorganizujemy jakiegoś spocika?
Kto byłby chętny? Piszcie propozycje miejsc spotkania
Coraz więcej widzę na śląsku śmigających TT-ek. Może zorganizujemy jakiegoś spocika?
Kto byłby chętny? Piszcie propozycje miejsc spotkania
Jestem chętny
Jestem za. Byłoby fajnie. Niestety w moim przypadku to możliwe dopiero w lipcu. Miejscówka zależna od ilości chętnych i aury. Silesia jest całkiem spora Jeśli chętnych wielu to raczej parking pod marketem w stolicy regionu znaczy się KTW ale jeśli tylko kilka maszyn to może jakieś urocze zad... miejsce? Takich też nie brak w okolicy. Beskidy, Jura, jakiś pałacyk...
Ja bede około - 9-13.06 w firmie (Wodzislaw/Rybnik) to chetnie sie spottkam.
To moze 11.06 maly spocik na parkingu m1 Zabrze. Co niedziela, gdy pogoda dopisuje spotykaja sie tam fury z okolic (od starych trupow od taty, po nowe m5, corvetty i gtry ) a pozniej jedziemy gdzies na kreski
To nie jest niedziela, ale mi nawet bardziej pasuje.
Ja mam wolne od 9.06-18.06 to w tym terminie tez mogę sie spoTTkac..
Oj wybacz spojrzałem na kalendarz ale na maj ;o ee.. To niestety nie ma mnie w pl w tym okresie, gdy przyjedziesz. Sorry za zamęt.
Hubert, no ja nie wiem czy niedziela Ci pasuje ?!?! jeśli oczywiście mówimy o niedzieli 15.06
hehe, nie nie - niedizela 15.06 to ja ja juz z kalendarza wykresliłem....
pisalem o 11.06 ze mi bardziej pasuje
I ja mogę przyjechać z Krakowa, fajnie by było zobaczyć też kogoś spoza innych rejonów
no na śląsku kilku nas jest ale coś mamy problemy ze spotkaniami na SCP było nas bodajże 9 . Swego czasu były tez spotkania na 3 stawach ale jakoś towarzysto sie wykruszyło. Myślę be przez któryś weekend można było by się spotkać
Na 11.06 tez sie pisze
No to Panie i Panowie ślązcy - wybierzcie u siebie BOssa i niech zalozy temat o spocie! hehe zartowalem, nie wybierajcie bo zaraz sie pożrecie
11.06 Zabrze M1
1. Hubi_pl
2. Mumin
bardziej mi osobiście lepiej pasuje któraś niedziela... a fakt na M1 Zabrze sa w niedziele spoty... słyszałem i tez sie planowalem tam wybrac