panowie i panie mam mały problem w znalezieniu zmieniarki
posiadam tt 2003 r
poprzedni właściciel powiedział mi że ten model ja posiada ALE nie wpadłem na to żeby to sprawdzić
panowie i panie mam mały problem w znalezieniu zmieniarki
posiadam tt 2003 r
poprzedni właściciel powiedział mi że ten model ja posiada ALE nie wpadłem na to żeby to sprawdzić
w lewym tylnym boczku pod klapką powinna być
Niestety ;/
Jak jej tam nie ma, to znaczy że właściciel Ci jej nie dał :/ albo z jakiś innych względów gdzieś się wcześniej zapodziała.
A nie masz tego wkładu co się do niego wrzuca płytki? Czy cały schowek jest pusty?
Cały schowek jest postu
Wyciągnę dzisiaj radio i zobaczę czy jest coś podłączone
Jak nie ma w schowku, to raczej wątpię by była gdzie indziej
Szkoda tylko że sprzedawca Cię oszukał.
Taką zmieniarkę można kupić już za 80-100zł więc nad czym tu płakać?
Znowu TT znowu Cabriolet
A ktoś coś poleci?
Tak mogę ci polecić swoją P.W.
Znowu TT znowu Cabriolet
a ja nagralem plyte audio, wlozylem do zmieniarki, a na radiu przy track 1 byl blad i nie wiem czemu?? co robie zle?
Może wina samej płytki. Spróbuj nagrać z jak najwolniejszą prędkością zapisu jeśli nie pomoże to może laser w zmieniarce wystarczy przeczyścić..
Spróbuj nagrać płytkę przy pomocy itunes z najwolniejszą prędkością, u mnie po nagraniu windows media player wyskakiwał error. Przy itunes nagrałem już kilkadziesiąt płyt i jeszcze z żadną nie było problemu.
Ja w poprzednim samochodzie mogłem tylko i wyłącznie odczytywać Ori płyty a jak nagrana to wyskakiwal mi błąd. Na pewno to idzie obejść lecz się nie za głębialem w tym