Jesli kogos TT ma 3-3,5s do 100 to szacun naprawde. Prawda jest taka, ze malo ktore auto ma jakikolwiek start ze szlifierka Mowie o prostej bo zakrety to zupelnie inna bajka.
Jesli kogos TT ma 3-3,5s do 100 to szacun naprawde. Prawda jest taka, ze malo ktore auto ma jakikolwiek start ze szlifierka Mowie o prostej bo zakrety to zupelnie inna bajka.
Michała TT ma 3.1 do 100
Prawda jest też taka że aby na moto ogarnąć start taki jak fabryka podaje trzeba się bardzo skupić i umieć wykorzystać potencjał sprzętu.
230....
Poza tym Paweł na pewno nie ma mniej niż 3,5. I tu należy uzupełnić wiedzę o czoperkach, bo seryjny V-rod zrobi co będzie chciał z 400 konną TT.
Ostatnio edytowane przez 4mario ; 22-04-2014 o 14:37
Oooo.... bo myślałem ze to chodzi o rozmiar penisa czyli mam rozumieć że krótkie przełożenia więc nie zły piard..
Znowu TT znowu Cabriolet
no V-max ostatnio mijaliśmy z Marcinem jak jechał swoją mk2 i mówiłem ,że tam 200km i nie damy rady bo ten "chopperek już trochę jedzie".
Ale w Avatarze kolega nie ma tego moto więc może śmiało się pochwalić jakiego jednoślada kolega ujeżdża gdyż też sam trochę jeżdżę i wiem coś na ten temat
Po edycji powyższego posta stwierdzam ,że to stajnia HD i model Vroad Więc niech kolega da mi jeszcze deczko czasu na poprawki przy aucie i możemy się ganiać Poza tym jak ktoś się zna na moto to wie jaka jest różnica pomiędzy power cruzer a "czoperek" a o Vroadzie już dawno było gadane ,że do 200 jedzie
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 22-04-2014 o 15:52
W awatarze jest moto niedoskilowania przez autka bez 800+. (0,95 KM/Kg i 170 Nm, Vmax 300+). A ja mam obecnie lekko dłubniętego Rajdera.
Robi czasy podobne do V-roda(ale jest ładniejszy ). A" czoperek" ładnie brzmi.
Od kiedy Ducati z Twojego Avatara ma 170Nm? V-max 300+ no błagam, naked? Mam grubo ponad 100 000 na motocyklach i z całym szacunkiem V-rod nie ma szans z TT Pawla-2005 na cztery lapy... A tak ogólnie to motocyklowi trzeba dać chwilke na przygotowanie, dogrzewanie opon jest znacznie bardziej istotne i ma większe przełożenie niż to w samochodzie. Sam niedługo muszę zacząć sezon, na razie ciągłe prace przy TT i motocykl stoi sobie spokojnie
Ostatnio edytowane przez motoluka ; 23-04-2014 o 19:27
Od kiedy Ducati z Twojego Avatara ma 170Nm? V-max 300+ no błagam, naked?
A co z tego że naked?? Nie rozumiem związku. Jeździłem nim 3 lata pełen program(komputer ) Ducati racing + filtry i wydechy. prawie 170 KM.na kole... i w było lekko ponad 170 kg wagi. Osobiście ( nie raz jechałem na nim ponad 300 (z gps-em)) Nawet GTR (seria)nie miał najmniejszych szans. Robiłem na ulicach Wawy wiatraki z Porsche turbo, GTR-ów, Ferrari i wielu innych. Przyznaję zdarzali się godni przeciwnicy( najczęściej niepozorni ), ale wozów co robią małą 10 jest tylko kilka i rzadko się spotykaliśmy.
Podobną radochę miałem jeżdżąc zrobionym V-rodem, Tylko dwa razy nie dał rady (przez 4 lata ) i nie był to kill, tylko parę metrów (głównie z powodu prędkości max, w ducati nie było tego problemu).
A co do szans V-roda... (już go nie mam), ale rajderem stanę chętnie. I jestem przekonany ,że mam rację.
Jeszcze dodam:
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Ostatnio edytowane przez 4mario ; 23-04-2014 o 22:53