Wczoraj widziałem jadącą w Węgierskiej Górce srebrną TT 225 rej. SBI ..... Potem stała w BOSCH Service
Przemknęła mi tam również czarna 225, ale nie zauważyłem rejestracji....
Może ktoś z klubowiczów był w Węgierskiej Górce
Pozdrawiam
Wczoraj widziałem jadącą w Węgierskiej Górce srebrną TT 225 rej. SBI ..... Potem stała w BOSCH Service
Przemknęła mi tam również czarna 225, ale nie zauważyłem rejestracji....
Może ktoś z klubowiczów był w Węgierskiej Górce
Pozdrawiam
Tą czarną to w którym miejscu widziałeś ??Zamieszczone przez kondi
Na Bieniewickiej
życie to jedna wielka impreza na któr? wszyscy s? zaproszeni.
Wczoraj czarna w centrum Radzymina, dosłownie Xero mojej zrobiłem nawet zdjęcie :P
Stała na WWL 9RU9, a moje to WWL CU90
To ja wczoraj (czwartek) od godziny 9:00 do 9:10 na ulicy Prostej widziałem trzy stare TT. Dwie srebrne staly w korku nie wiedzac ze tak blisko są (((:
Jedna czarna:
Plus jeszcze w czwartek po pracy (18:00) bylem w Arkadii i tez widzialem srebrna na ciekawych felgach.
Ta czarna to ja chyba tylko felga dziwnie wyszła
Jakąś godzine temu na chińczyku przy KFC w Markach. Srebrna WWL....
Czarne jest piękne
Dzisiaj koło południa czarna TT rej:KLI na Piastowskiej koło błoń przed osadą
Dzisiaj rano na Pradze Pd, czerwona tetka z jedna rura. Wziela mnie szybko i tak jak widac na zalaczonym obrazku - na tym nie poprzestala (: Mrygnela kierunkami (:
a ja w piatek 8.08 o godzinie około 17-17.30 widziałem srebrna TT na Ołtaszynie we Wrocławiu (stała chyba pod kwiaciarnia albo warzywniakiem ) napewno nie zwrocka bo pameitam ze jakies inne blachy były.
wczoraj około 15:10 srebrna TT SG***** w Bytomiu na łużyckiej
wczoraj srebrna TT w ¦winoujściu - nieco popołudniu pora obiadowa Marina przy barze z rybami - na postoju alu 19 stalowoczarne czy jakoś tak. rej nie pamiętam... parę razy ją jeszcze mijałem, dodatkowo niebieska - także świnoujście - ale numery spoza.
Dzisiaj autostrada A4 odcinek Wrocław - Legnica - godzina mniej więcej 18.30 stałem sobie na fajce - po przeciwnym pasie przecięła srebrna TT - kilka razy dała po klaksonie to zauwazyłem i odmachnąłem :P
pzdr
DJK
A ja w łebie (10-12 sierpnia )widziałem srebrne Audi TT rej .EL
a ja ostatnio przy sadybie w wawce spotkałem czarna cabrio,chyba ZUCZEK:P ozdrawiam
225 Q,black,xenon,bose,18"RS ,R32-look,
wczoraj 12.55 Poznań, wylot na Katowice - srebrna TTunia na blachach PJA
tak SERWITT to byłem ja POZDRAWIAM