Dokładnie 2x KM.
Czyli po 1 KM na rurę wydechu.
Witam w klubie 3.2!
Gratki fajnego autka, jesli kupiles go w okolicach 40 tys, to i tak mozna bylo brac w ciemno bez wybrzydzania
Koncowki powinno dac sie bez problemu wymienic
Piękne!
[post został edytowany na prośbę właściciela wątku]
Niestety to nie koncowki ale caly wydech zmieniony....
WOW Hubi ! Piekna furka i w super konfiguracji . Muszę przyznać że szybko działasz
Gratuluję i życzę zadowolenia i bezawaryjności .
Jeśli chodzi o wydech to dowiedz się konkretnie co to za marka. Może gdzieś jest tabliczka lub inne oznaczenia .
Jak dobry to można zostawić a wymienić tylko końcówki bo te faktycznie nie należą do najlepiej dobranych .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Dziekuje bardzo Artur, musialem szybko w tym przypadku, spotkamy sie to Ci opowiem
Po fotce widzę że poziom garażu ma wyżej od podjazdu i przeszkadza mu ten niski zderzak, więc jak tyłem wjedzie to pierwsze wejdą koła.
To nie jest taki proste, ja mam zjazd do garażu, po czym jest plasko ale zaraz jest próg od drzwi garazowych, i auto nie zdaza sie "wyprostowac" jak juz dojezdza zderzakiem do progu...takze tylem nic nie da, a zreszta jak juz pisalem - tylem nie moge bo musialbym wychodzic drzwiami pasazera....
Bedziemy myslec! cos wykombinujemy.
Ech ta dzisiejsza nietechniczna młodzież...
Nic nie wyniosłeś ze słowa pisanego, więc aby nie powtarzać załączam obrazek, jaki głównie Hubiemu się przyda, by mógł właściwie dobrać kratownicę. Po lewej obecny zjazd, po prawej zjazd potrzebny - musi to być łuk obejmujący przedni spojler i styki obu kół z powierzchnią.
Hubi_garaz.png
Ostatnio edytowane przez humidorek ; 18-04-2014 o 01:12