Mam pytanko, gdyż w łapy wpadła mi gałka od TTS MK2 , po małych modyfikacjach zaadoptowałem ja do MK1 (jeszcze ją finalnie obniże o jakieś 0,5cmm).
Ale tutaj pytanie czy to pasuje do MK1???
Proszę o wasze opinie.
Załącznik 6069Załącznik 6070
Mam pytanko, gdyż w łapy wpadła mi gałka od TTS MK2 , po małych modyfikacjach zaadoptowałem ja do MK1 (jeszcze ją finalnie obniże o jakieś 0,5cmm).
Ale tutaj pytanie czy to pasuje do MK1???
Proszę o wasze opinie.
Załącznik 6069Załącznik 6070
Gdyby to była gałka z manuala, to może, ale to jest z dsg.
Jak dla mnie, to mod na -.
podzielam zdanie kolegi,
z calej galki po tym swapie podoba mi sie tylko logo TTs
"Love Them BOTH" - M.
Wg mnie też nie pasuje z racji tego przycisku od DSG. Wiem, że gałka ładna ale nie przyda Ci się niestety.
Najlepiej wygląda w oryginale
Oj Piotrek, co to ma być?
Jeśli podejdzie do mojego p&p, to możemy się dogadać.
Jeśli nie podchodzi p&p, to sobie daruję. Pamiętasz, znalazłem kiedyś komplet z TTS i nie skorzystałem, ucieszyłem za to kogoś innego.
Zatem u mnie będzie tak, jak jest.
To już taka forumowa moda, której poddała się część TT-owej braci na struganie aut na takie jakimi w rzeczywistości nigdy nie były. Reasumując dla mnie ta gała to jak emblemat Quattro wrzucony na TT z napędem na jednej osi
hehe to mi zostało pojechane
Uspokajam , że mam zdanie tak jak wszyscy z Was, jedynie wrzuciłem w ramach ciekawostki, powodem wrzucenia było odanie ori gałki do obszycia
aaa co do udawania chyba nie sądzisz, że gałka z MK1 zrobi MK2, w każdym raie nie taki był zamiar i to chyba ostatnie co bym chciał osiagnąć
Temat do zamknięcia
Mam do Was pytanie czy uważanie że takie coś pasuje do naszego auta? http://www.ebay.pl/itm/Cockpit-Dekor...e70deff&_uhb=1 Mowa oczywiście o kolorze srebrnym/ala blacha. Czy uważacie że to nie wieje trochę wiochą ? Głównie zależy mi na tych elementach koło klamek oraz środkowej przegrody koło ręcznego bo sam element na klimę średnio mi się widz chodź z zamkniętą klapką radia fajne Wiem że temat tyczył się gałki a to zupełnie co innego. Umieściłem to tutaj bo nazwa tematu nie jest sprecyzowana. Jeśli Kolega wottka nie zgadza się czy coś to proszę o przeniesienie.
Ostatnio edytowane przez oOkillerjezOo ; 13-04-2014 o 17:12
Moim zdaniem nie pasuje Zawsze na żywo będzie widać że jest to ''naklejka''.
Jedyne godne zastanowienia to chyba tylko na zegary i przy klamce ale i to nie w moim guście
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Mnie interesuje właśnie to na zegary + klamki z tunelem środkowym + na pokrętło świateł Co do klimy nie bardzo mi się podoba i jak Arttur powiedział tam wygląda jak naklejka.
Pytam Was bo zastanawiam się nad ściągnięciem tego zestawu, ale nie chce też żeby tandeta zalatywało wewnątrz A u nas na forum jest wielu strażników gustu heh