Hejka,
Szukam warsztatu w warszawie, który dobrze i kompleksowo zregeneruje mi maglownicę razem z montażem i z fakturą VAT. Możecie coś polecić?
Hejka,
Szukam warsztatu w warszawie, który dobrze i kompleksowo zregeneruje mi maglownicę razem z montażem i z fakturą VAT. Możecie coś polecić?
W Wawie ciężko o dobrą regenerację magla
Warszawa Wesoła Broniewskiego 26
Ostatnio robiłem u nich magiel i kolumnę kierowniczą w S3.
I jak? Wszystko git?
Te Terrere Terrere terererererere …
Na razie tak (robione 3 miesiące temu).
Jeżeli byś bardzo faktury nie potrzebował to mam maglownicę ze swojej TT w stanie idealnym.
Znowu TT znowu Cabriolet
Miałem drobne stuki (takie strasznie wkurzające) w przednim zawieszeniu i kierownicy, które nie pochodziły z zawieszenia.
Zakres prac:
Maglownica - okazała się w miarę OK. Skończyło się na wymianie osłon gumowych i drobnym przeszlifowaniu jakiś ślizgów
Kolumna kierownicza - wyrobione łożysko (nowe dobrane przez nich) i tulejka teflonowa (przełożona z anglika)
Orurowanie - wymiana przedniego metalowo-gumowego przewodu ciśnieniowego od pompy do maglownicy - z ASO (zwanym w ASO: chłodnica płynu wspomagania).
Nowy płyn od wspomagania z odpowietrzeniem.
U mnie jest stukanie lekkie stukanie na nierównościach i czasem trzask podczas manewrów na parkingu. Do tego lekko niepewne prowadzenie przy wyższych prędkościach. Samo zawieszenie jest absolutnie sztywne więc zostaje układ kierowniczy - magiel lub krzyżak itd.
Paweł, dzisiaj stałem obok Ciebie na Merliniego w Waw
Ja polecam wybrać się do Łodzi, połowę taniej niż tutaj i sprawdzone, sam w zeszłym roku mocno badałem ten temat i jak jest już coś sensownego to duuuuużo drożej.
Ja sam zawoziłem swój magiel do regeneracji , jeżdżę już rok i nie ma żadnych problemów (odpukać) a montował mi mój mechanik tu na miejscu.
Moje TT ALMS: http://www.klubtt.pl/showthread.php?t=11581