Piękne białe Cabrio, czekam na fotki z felgami bo na tych wygląda bidnie, jak moja parę dni temu, moduł robi robotę, Simon zamówił jeszcze jeden, zgadnijcie dla kogo??
Piękne białe Cabrio, czekam na fotki z felgami bo na tych wygląda bidnie, jak moja parę dni temu, moduł robi robotę, Simon zamówił jeszcze jeden, zgadnijcie dla kogo??
Znowu TT znowu Cabriolet
Fajny bajer z dachem. Jeszcze podłącz RNS-E aby podczas otwierania grała taka muzyczka + odpalanie auta tak jak zrobił asikson
@Jaqob, boję się, że wtedy już naprawdę nie odgoniłbym się od dziewczyn, a co za dużo to niezdrowo!
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Marcin montuj moduł i oficjalnie ogłaszamy konkurs w Pszczelińcu na otwieranie dachu w cabrio na czas!
A felgi w tym tygodniu zamontuję na 100%. Czekam na poprawę pogody, bo dopiero co umyłem TT i nie chcę jej zaraz ubrudzić... :P
Grafitowe 19-tki z RS'a wraz z nowymi oponami letnimi (ostatecznie zdecydowałem się na Michelin Pilot Sport 3) założone:
No i w końcu to auto wygląda tak jak powinno!
Piękna felga i najlepsze opony, gratuluję!!
Wydaje mi się że ta felga najbardziej pasuje do mk2. Super zestaw!
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Wg mnie też te felgi są najładniejsze do MK2 i na rotory od RS bym ich nie zamienił.
Jak to bardzo dobre felgi zmieniaja wyglad auTTka
I TT
Jak mogę jedynie zasugerować to zmień grill i dolne kratki na wersję po FL TTS 2013 i będziesz miał już mega kosę TT
Jaqob, ale Simon ma przedni zderzak S-line, zmiana grila i kratek nic nie da, trzeba zmienić cały zderzak, by osiągnąć efekt, który pokazałeś na zdjęciu powyżej. Jeszcze boczne progi, bo S-line ma zwykłe.
Prawda, auto wtedy zmieni się bardzo na plus.
Śliczna tt-unia jak sie nacieszę swoją to następna napewno bedzie taka jak twoja
Dokładnie - musiałbym wymienić cały zderzak na wersję od TTs. Na razie tego nie planuję, bo to S-line mi się podoba. Ale gdybym miał podstawową wersję to pewnie byłby to jeden z pierwszych modów.
Jeszcze mały prezent od brata. Niby drobny detal, ale jednak cieszy moje oko
Dzisiaj zamówiłem ale dostalem maila, że zostala im jedna paczka porysowana i że nie moga mi tego wyslac i anulowali moje zamówienie
a żeś se strzelił sesję w plenerze
No Nooo
oo jakie ładne wentyle