zaczelo sie to tak
zaczelo sie to tak
Ostatnio edytowane przez Husi ; 27-03-2014 o 19:09
Ostatnio edytowane przez Husi ; 27-03-2014 o 19:09
No zderzak jak dla mnie obowiązkowo do wymiany. Te wielkie mordy wyglądają paskudnie.
Zrobiłem porządek i poprawiłem zdjęcia. Naucz się poprawnie je dodawać. Edytuj wpis i popraw tak aby to było czytelne.
Czytając ze zrozumieniem niechybnie zrozumielibyście, że ten zderzak czeka na montaż!
a fuj.....była Calibra czas i na TT
Jak czytalem to jeszcze nie mozna było zrozumiec tego balaganu...tylko zdjecia obejrzalem, 1 bylo z tym zderzakiem "tuningowym" apotem ze zwyklym i myslalem ze kolega kupil z tym rekinem i powrocil do ORI , ale sie chyba mylilem
No to mi pojechaliscie :P a mnie się podoba !
Wiesz jest coś jak najładniejsza TT,Twoja(niedoszła) już na wstępie pretenduje do naj-(ugly).Stąpasz po cienkim lodzie miedzy wiochą a chłamem,ale to oczywiście rzecz gustu.Przepraszam za dosadną wypowiedź
Nie jest tak źle, ważne ze tobie się podoba.
Jak będzie dobrze spasowany to może tragedii nie będzie... Radzę Ci zostawić swój ori zderzak, bo możliwe, że do niego wrócisz. Planujesz jeszcze jakieś zmiany w TT?
Felgi planuje jeszcze ale narazie sie nie wychylam z fociami bo mnie znowu z blotem zruwnacie jak bedzie skończone i gotowe to jeszcze raz podeśle fotki
No to czekamy