Nie mam pytań!
Ale podskocz na Mokotów lub Bemowo
Nie mam pytań!
Ale podskocz na Mokotów lub Bemowo
Piękna TeTunia gratulacje
Mega sztuka gratulacje! Mam nadzieję że już niedługo będę cieszyć się z mojego auTTka tak jak teraz Ty cieszysz się ze swojego ;p
Bo to jest RRR to musi być wzorowe ja bym przy niej nic wizualnie nie robił bo sam pakiet jest na tyle "niespotykany" że szkoda tak bardzo ładnego egzemplarza niszczyć. Takie jest moje zdanie a dawno nie widziałem Erki prawie jak z salonu. Dbaj o nią a Ci się odwdzięczyć nie raz hehe
Zmiany, które chcę wprowadzić są absolutnie nieinwazyjne i odwracalne , zresztą jeszcze dużo czasu zanim to nastąpi. Jerry ogarnał dziś czujnik i zmienił światła pozycyjne na ładniejsze. Na tą chwilę, wszystko gra i buczy, pierwsze 200 km pyknęło. Średnie spalanie przy radości z jazdy 21l / 100 km :P ale da się zejść do normalnego poziomu. Narazie nie mogę się powstrzymać
Auttko powala na kolana ;D juz 10 min patrze na zdjęcia i nacieszyc oka nie moge ;p
A felgi bym zostawił ;p cięzko spotkac.. sam bym takie cupnoł
Mnie one o tyle nie kręcą, że takie same miałem w poprzedniej TT stąd niechęć, opatrzyły mi się. Mam kilka wzorów, które mnie bardziej interesują
Wiem, że felgi to kwestia gustu ale może Cię zainteresują.
Jak dla mnie jedne z najpiękniejszych felg do MK1. Zaciski Brembo Ci załatwimy i będzie kosa
Przemo, ja mam je cały czas w pamięci to własnie auto naszego forumowego kolegi, które zamieściłeś zawsze skłaniało mnie ku 3.2 na tym felunku . Mega piękne.
Wczorajsze mody z Jerry
Załącznik 5837
Taką 3.2 sam bym chętnie przytulił
Za jakies 8 dni będziesz się tulił do czego innego wtedy takie pikusie jak 3.2 nie będą Ci w głowie :P
Woooow Elor- graTTulacje piękna fura, a co najważniejsze jesteś zadowolony jak najlepszego użytkowania i frajdy pozdro
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Jak już pisałem na FB - jak dla mnie kolor mistrz
No i silnik jedyny właściwy do TT, bo sorry ale może ktoś się obrażać: 1.8T mimo fajnych osiągów na papierze to mnie osobiście nieco drażni w swojej charakterystyce pracy
Przesiadłem się z dużego silnika na 1.8 i jakoś niestety nie ma tego czegoś...
Także meeega zazdroszczę 3.2! Gdybym mógł cofnąć czas to za nic nie szukałbym 1.8 bo mnie ten silnik męczy na co dzień :P
Ciekaw jestem jak przy normalnej jeździe wygląda spalanie w tym aucie w stosunku do 1.8T 225Q?
Moje TT ALMS: http://www.klubtt.pl/showthread.php?t=11581
Jak nie gniotę mocno to średnio ok 13 w mieście. Matee podjedz do mnie jak bedziesz miał chwile, to i ja obiadam sobie tą Twoją. Ojciec mój ostatnio ją widział w Józefosławiu i się zachwycał .
Pracuję w domu więc any time mogę się spotkać