Wydawalo mi sie ze Pawel jezdzi na Dli technik a nie na sachs, ja nie jestem przekonany co do sachs performance na SR pisali ze padlo praktycznie na dotarciu :/
Wydawalo mi sie ze Pawel jezdzi na Dli technik a nie na sachs, ja nie jestem przekonany co do sachs performance na SR pisali ze padlo praktycznie na dotarciu :/
No komuś padło i co z tego, nie znaczy że jest złe i nie ma co rozsiewać plotek, odnośnie tego przypadku to była jakaś rzeżba sachsa z ori kołem dwumasowym, a nie prawdziwego zestawu sportowego, jak ktoś kombinuje i szuka oszczędności składając wynalazki, to tak się kończy właśnie.
Znowu TT znowu Cabriolet
Tam się dobra felaśka kryje
Dokładnie Rozmiar 19 cali, szerokie na 8.5 Zapowiada się ciekawie
No dokładnie, jest nowa felga 19x8.5, opony 225/35R19. Dla efektu wow następne zdjęcia wrzucę jak już będą na samochodzie
O, jak tajemniczo Rzuć nazwą chociaż
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Nic na razie nie mów
A ja przez otwór w drugim pudle od góry, zajrzałem do środka i już wiem jakie to felgi, ale też nie będę mówił skoro PawełM nie chce na razie się tym dzielić
Też bym już chciał być na tym etapie
Póki co wybrałem ten sam rozmiar.. Mam nadzieję, że nie zdecydowałeś się na tą samą rolkę :P
Naklejki, t-shirty, kubki, litery 3d. Sprawdź!
allegro: http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=40292128
Czyzby slynne LM-y ? wybacz pawelm ale sam sie wygadales
Hmm nie potwierdzam ani nie zaprzeczam
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Calibre Vintage aka "BBS RS" tylko z tyłu dystans 13mm. Tak wiem że zaraz będziecie wklejać zdjęcia kozy, ale spokojnie, za miesiąc powinien być gwint Przy okazji okazało się że tylna prawa sprężyna jest pęknięta
Ostatnio edytowane przez PawelM ; 29-03-2014 o 20:23
Będzie gleba bedzie sztos
Gleba i porządny dystans zrobi robotę, ciekawy jestem jaka jest jakość tych felg?
Znowu TT znowu Cabriolet