Witam.
Czy ktoś z Klubowiczow ma może w swoim TT dojazdowke ?
Ja mam na ta chwile zestaw naprawczy ale chciał bym mieć dojazdowke.
Moje auto to TT z 2007 roku. 2.0TFSI
bardzo bede wdzięczny za pomoc czy coś takiego istnieje
Witam.
Czy ktoś z Klubowiczow ma może w swoim TT dojazdowke ?
Ja mam na ta chwile zestaw naprawczy ale chciał bym mieć dojazdowke.
Moje auto to TT z 2007 roku. 2.0TFSI
bardzo bede wdzięczny za pomoc czy coś takiego istnieje
Przecież nie musisz kupować oryginalnej - ścigać się na niej nie będziesz. Wnęka jest, więc na pewno jakąś dopasujesz.
wnęka jest pewnie tylko w wersji bez quattro ? w MK1 z tego co pamiętam , to bagażnik w wersjach z quattro był płytszy od tych z FWD, ale w obu wersjach wchodziła pod podłogę przynajmniej dojazdówka, a jak jest w MK2 z Quattro ?
Ja mam w oryginale 18" i taka dojazdówka we wnęce mi się nie mieści. A zestaw raczej nadaje się na czopek do d...y o czy się ostatnio boleśnie przekonałem.
w MK2 w obu wersjach podlogi (i bagazniki) sa takie same. Kwinto mozesz strzelic fotke, jak to u Ciebie wyglada? Tez chcialem wrzucic do bagaznika dojazdowke ale sadzilem, ze sie nie zmiesci
Kolego we wnęce na koło mam wzmacniacze i kondensator. Ostatnio jednak musiałem polatac dzień na kole dojazdowym i przymierzalem je do wieki ze wzmacniaczami bo zachowała swój kształt po montażu audio. Obwodem nie wlazła to i na głebokość nie wejdzie. Nie wiem moze 17" mozna zapakować.
To już nie czasy gdzie wozi się ze sobą klucze i koło zapasowe. Do dyspozycji zestaw naprawczy a jak nie pomoże to assistance polecam sobie solidne wykupić.
Dobre w teorii ... W praktyce jedz 300 od domu złap gumę czekaj z dobrym assistance 2 godziny na pomoc życie. Planuje przebudowę bagażnika - pisałem już o tym. Pierwsze co tam wyląduje to dojazdówka w pięknym pokrowcu choćby po to aby potem z prędkością max 80 km/H wyprzedzić na dojazdówce tych czekających na dobre assistance
Oprócz dojazdowki potrzebujesz jeszcze lewarek i klucz do kół. Ciężko może być to wszystko upchnąć. Jak masz taką potrzebę to ok
Od lat nie zdarzyło mi się abym miał taką awarię koła żeby nie dało się go tymczasowo dopompowywać.
Może masz wiecej szczęścia, poza tym miejsce na lewarek i klucz jest w oryginale.
Czy ktoś może wie ile jest miejsca (wysokość w cm.) pomiędzy blachą a "podłogą " bagażnika, oczywiście po wyjęciu steropianów ? w TT 3.2 chyba w standardzie są koła 17" po wyjęciu steropianu blacha na dole jest chyba w miarę równa, dojazdówka ma wymiary np. 125/80/17 czyli 12 cm ? to chyba powinno się pod podłogę zmieścić ?
Zle przeczytalem - myslalem, ze koledzie ZMIESCILA sie dojazdowka co mnie bardzo zdziwilo
Dokladnie! Ja jesli bede jechal na jakas objazdowke po europie to bez dwoch zdan biore dojazdowke do bagaznika
Dzis bylem w ASO i ogladalem sobie A5 Sportback i przypadkiem zajrzalem tez pod bagaznik i byla tam dojazdowka, wiec bardziej to chyba zalezy od rozmiarow auta.