Nie wiem...jak sie upieramy przy tt to badzmy konsekwentni. Zaraz sie zaczna tematy i opisy wszystkiego co kto ma w garazu....
Nie wiem...jak sie upieramy przy tt to badzmy konsekwentni. Zaraz sie zaczna tematy i opisy wszystkiego co kto ma w garazu....
Bardzo podobne do opla GT z zewnątrz.
Świetny temat!dość że R8 nie ma nic wspólnego z nami to z tematu robi się śmietnik o innych autach,garniturach i innych pierdołach a Wy dział chcecie zrobić
ale właśnie pokazuje jak temat się rozwinie,pudelek 2
Faktycznie z tematu zrobił się niezły śmietnik... ale jest on w dziale "off top", czyli miejsce gdzie teoretycznie można dyskutować o wszystkim, np. R8, garniturach czy dowolnych bzdetach. Kto nie chce to niech po prostu nie czyta tematów z tego działu .
Co do samego R8 to gdybym miał większy budżet to na pewno w garażu stałoby teraz białe R8 V10 Spyder zamiast białego TT Roadster. Już od jakiegoś czasu choruję na to auto i kupiłem sobie TT pośrednio jako realizację tego marzenia, na które pewnie musiałbym poczekać jeszcze z 2 lata. I wcale zakupu "mini-R8" nie żałuję, bo wręcz przerosło moje oczekiwania .
Jak wiekszosc jest na nie, to prosze admina o usuniecie moich postow i juz, nie ma problemu.
Nie ma potrzeby niczego usuwać. Temat w offtop (powtarzam drugi raz) Rozmawiajcie o czym chcecie
Koledze Ksolk proponuje meliskę zamiast rozstawianie po ścianach w off-topie
Znowu TT znowu Cabriolet
Melisa niepotrzebna,bardzo spokojny jestem z tym ,że z forum niedługo będzie portal randkowy,modowy ew. plotkarski
nie ma jeszcze klubu R8 w Polsce (albo nie znalazłem) więc miejmy nadzieje, że ta dyskusja przerodzi się kiedyś.... w klub córkę TT dla R8 i życzę sobie oraz innym dołączenia do klubR8
Tez szukalem informacji, a w sumie to bardziej opini nt uzytkowania R8 i w sumie ten watek ku temu mial sluzyc i taka wymiana informacji napewno byla by bardzo pozadana dla wielu forumowiczow jakby nie patrzec R8 to córka TT wiec, kto wie co bedzie za pare lat
Ostatnio edytowane przez MaTTeusz ; 18-03-2014 o 17:22
yyy chyba TT to matka R8...z tego co wiem matka z reguly jest starsza od swojego dziecka... chociaz swiat tak szybko sie zmienia