Mógłby Ktoś to na YT wrzucić?
Mógłby Ktoś to na YT wrzucić?
A co? do Ostrowca TV nie dosiega?
Niestety nie, Ruscy blokują sygnał
Rowniez zgadzam sie w 110%
Rowniez w mojej branzy surowców czyli zupełnie innej, jest podobna sytuacja. Rynek wymusza wręcz stosowanie nie koniecznie legalnych technik co sprowadza sie krótko mówiac do oszustw. Tak to już jest, nie ma co tego ukrywać. Nie kombinujesz - nie istniejesz. Proste zasady. Firmy które chcą działać w pełni uczciwe skazane są zgóry na porażke i niepowodzenie czyli inaczej mówiąc bankructwo ...
Cel jest tylko jeden - najlepiej grające TT na świecie!
tym bardziej , ze do warsztatu przychodzi głupiutka paniusia z usterka nie majaca o pojecia o mechanice ,
kasuja ile sie da, nawet mechnik sie jej pytal na wstepie czy ma pani meza??
nie oddal bym auta do zaprowadzenia do mechanika, a co wazniejsze odbioru swojej kobiecie
A najważniejsze że ona chce na już auto.
Co do kobiet - mechanicy są bardzo niemili, gdy przychodzi kobieta ze swoim autem, chciałabym zapytać - dlaczego? I zawsze chcą ją naciągnąć na duże koszta! To przykre jest, bo myślałam że mężczyźni dla kobiet są zawsze pomocni.
Ja czasem też się spotykam z taką sytuacją. Czasem jednak wystarczy powiedzieć kilka zdań, żeby mechanik zrozumiał, że ja wiem więcej o moim aucie, niż to że ma kierownicę, cztery koła i jest czarne
A jeszcze do programu: dlaczego oni wszyscy tam tak przeklinają?! Co te auta się muszą nasłuchać
akurat w warsztatach ciągle się przeklina ;p
Skąd ja to znam... przeważnie naprawę muszę mieć w tysiącach, a koszt części liczony podwójnie, przykre to
No ale ostatnio pokazałas pazurki u mechanika! i to sie liczy!
Spokojnie... Żuczku Trochę ze swoim autem mam już staż, czyż nie?
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
I z mechanikami
Podsumowując
Nasze Forum to najlepszy warsztat diagnostyczny, koledzy zawsze pomogą ,a ewentualna naprawa u jakiegos mechanika(niekoniecznie znajomego)
zamyka sie na konkretnych naprawach jakie chcemy wykonac i nic pozatym ,robic tak zaoszczedzimy przedewszyskim kase,
ale i wiele nerwów i czasu
no chyba ze ktos jak wiekszosc tutaj robi wszystko w garazu,