Może być obszyte skóra (oklejone) ale pierwsze widzę takie coś. Lakier w tym aucie wygląda na strasznie wyblakły. Z jakiegoś ciepłego kraju może jest ta TT?
Może być obszyte skóra (oklejone) ale pierwsze widzę takie coś. Lakier w tym aucie wygląda na strasznie wyblakły. Z jakiegoś ciepłego kraju może jest ta TT?
Ja mysle ze zdejcia ktos zrobil w sloncu - zwlaszcza przod, bo jak juz patrzysz na tył to jest ok.
Oczywiscie i tak wszystko sie okaze jak sie auto zobaczy...a na czerwonym ciezko dobrze dobrac, wiec na zywo odrazu bedize widac
Jakby co, to o tunel się nie martw, poratowałbym Cię.
P.S. Fakt, takie rzeczy nie powinny się dziać.
No pewnie ze mozna to uleczyc, ale kwestia bardziej - dlaczego tak sie stalo?
a tak btw - masz jakas mk2 na czesci ?
Jak by co to mam tunel na zbyciu bo kiedyś kupiłem z zamiarem przełożenia ze względu na obszycie skórą. Ostatecznie mod nie doczekał się realizacji.
A wiesz, że ja właśnie dziś skórzany odebrałem? Też mam dwa na stanie.
jesli chodzi o sam kolor to ta czerwien wbrew pozorm jest bardziej jaskrawa niz moj pomarancz Trudno jest zrobic zdjecie tych obu kolorow realnie oddajace jego barwe. Moje zazwyczaj wychodzi zolte, zas ta czerwien wyszla malinowo
Czy ktos wierzy w przebieg?
http://otomoto.pl/audi-tt-s-line-pol...C32222450.html
Ponadto: na tym zdj zaznaczylem kolkiem - w tunelu brakuje tam zaslepki czy tak jest w MK2? brak zaslepki oznacza grzebanie....no i na fotelu to nie wiem czy wypalone czy co...
Ponadto, 2009 juz powinien miec biale liczniki przsebiegu chyba...
Niby s-line a przedni zderzak od zwykłej wersji, no a w przebieg to ja wierzę
Znowu TT znowu Cabriolet
Czyli ulepik sie kłania...szkoda
Znowu TT znowu Cabriolet
Widzialem - super material i dobrze ze sie biora nawet za takie płotki...
Hubi jeżeli jesteś w stanie żyć w świadomości przebiegu, może warto się zainteresować tą sztuką
http://www.mobile.de/pl/marka/audi/model/tt/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:audi,md l:tt$dot,frn:2006-01,frx:2008-12,prx:20001,fuletrol,pwn:110,ccn:2001,vcg:cabrio/pg:vipcar/191185605.html
Znowu TT znowu Cabriolet
Na fotelu to dziura, bo widać ją na kilku zdjęciach.
Zaślepki powinny być.
Ponadto tył jest przytarty, błotnik, prawa strona.
Co do S-line, to gdzieś już było o tym na forum. Był pakiet zewnętrzny i wewnętrzny.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Szczerze, to mnie by ten przebieg w takim aucie nie przeraził.