Zapraszam
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Zapraszam do zapytań
Zapraszam
Zapraszam do zapytań
Witam Panie kolego Powiedz ile by u Ciebie kosztowały oringi na wtryski do TT 180, AJQ. Niestety nie mogę znaleźć nr. części. Potrzebuję 4szt Nie mówię o tych zielonkawych gniazdach wtrysku heh
Zapraszam do zapytań , to pewnie kolego jak nie o dolnych uszczelkach to myslisz o gornych - 12zl/szt OE
witam sprezyny na tyl do mk2,2007 r.w jakiej cenie? s-line mam,podobno roznia sie od zwyklej wersji..
Podaj prosze numer nadwozia , to dobiore dokladnie takie jakie byly wczesniej
Zapraszam do zapytań w ofercie wszystkie części - tylko nowe !!!!
Zapraszam
wyczysc sobie skrzynke odbiorcza
Wyczyszczona
Polecam zakupy u kolegi
Szybka i bezproblemowa wysyłka bez niespodzianek po otwarciu paczki
Koledzy i Koleżanki zapraszam do zapytań do każdej dużo gabarytowej wysyłki gratis niespodzianka !!!
Zapraszam na wiosenne zakupy w ofercie wszystkie czesci : zawieszenie , hamulce , oleje filtry , tylko nowe - zamienniki jak i orginaly
Kolego, interesuje mnie grill do TT po roku 2002 taki jak w r32, bolec mocujący klapkę zmieniarki (jeśli nie występuje sam to cała klapka) oraz lewa siateczka na drzwiach z mocowaniem.
Co do tych siateczek drzwiach to też byłbym zainteresowany. Jaka cena str lewa i prawa ?
Dobrze by było aby odpowiedzi były na forum jeżeli to nie problem,pozostaną ceny dla kolejnych zainteresowanych