Witam,
Jakby ktoś miał na zbyciu letnie opony w rozmiarze 255/35 R19 byłbym zainteresowany.
Chcę założyć już nowe felgi z letnimi oponami a nie wiem czy auto doczeka w ogóle wakacji u mnie dlatego rozważę każdą ofertę
Pozdrawiam
Jaqob
Witam,
Jakby ktoś miał na zbyciu letnie opony w rozmiarze 255/35 R19 byłbym zainteresowany.
Chcę założyć już nowe felgi z letnimi oponami a nie wiem czy auto doczeka w ogóle wakacji u mnie dlatego rozważę każdą ofertę
Pozdrawiam
Jaqob
255? To co ty masz 10j felge na przodzie?
Jestes z waw? Jutro moge zobaczyc czy mam 225/35/19 to Ci odpale. Ba newet przywioze do waw bo bede przelotem, ale musze sprawdzic czy mam jakies wiec nie obiecuje.
Jestem z Łodzi, przyjeżdżasz może przez to miasto?
No nie, zalatwiam sprawy w waw. Jutro sie zorientuje bo dwie oponki powinienem miec. Jak sprawdze czy mam i w jakim stanie (czy wogole sie nadaja do uzytku) to wysle Ci najwyzej kurierem. Cena tyle co za kuriera jutro napisze Ci do 10 na pw jak sprawa sie ma.
Oki dzięki, czekam na info
Czyli jakie ostatecznie powinienem założyć?! Felgi mam te same co ty.
255/35/19
245/40/19
Też takich szukam i chyba coś znalazłem, jutro się przekonam.
Ja mam u siebie takie, jakie montuja fabrycznie czyli 255/35/19, PIRELLI P ZERO.
Napisalem Ci pw. Masz chyba pelna skrzynke. Reasunujac mam 2x 235/35/19 bieznik ze 3/4 mm.
Na tą felgę to 225 235 będzie naciąg jak w german style prawidłowa opona to 255/35 lub 245/40
Znowu TT znowu Cabriolet