zna ktoś na szybko lakiernika do przemalowania z granatu na srebro ?
p.s.
koleżanko boje się że teraz więcej serduszek będziesz miała na swojej A czwóreczce połowa forum już się wybiera
zna ktoś na szybko lakiernika do przemalowania z granatu na srebro ?
p.s.
koleżanko boje się że teraz więcej serduszek będziesz miała na swojej A czwóreczce połowa forum już się wybiera
Ostatnio edytowane przez rys00 ; 15-02-2014 o 14:28
PS Kupie srebrna TTke, najlepiej na blachac GSP, choc to nie problem, adres tam mam...
A jak z kolega podjechal to zaraz mam przed oczami ta scenke haha
http://www.youtube.com/watch?v=IGStJfctAKw
No to znalazłaś Za wycieraczką miałaś coś co ułatwiłoby kontakt A Ty hubi_pl powinieneś pamietać kto jest z Sopotu
Ostatnio edytowane przez Cubanito ; 15-02-2014 o 15:36
aparycja wlasciciela znana. raczej nie zainteresowala mnie blacha auta. gdyby przyjechal polonezem to pewnie tez bylyby jakies komentarze ze lubie klimaty PRLu...chce znalezc po prostu chlopaka z tego samochodu.
mimo wszystko jest mi szalenie milo, ze jest tu tak duzo osob zyczliwych. czasem w zyciu dziala regula trzech sekund - widzisz kogos i wiesz, ze moglbys sie przy nim zatrzymac. jesli naprawde znajdziesz sie, chlopaku - napisz mi wiadomosc na priv.
Przeciez pisze serio ze to ja haaaaalooooo, za wycieraczka mialas kartkę Baila... I ta TTka stoi właśnie w Sopocie na Niepodległości 742
Ostatnio edytowane przez Cubanito ; 15-02-2014 o 16:23
Fiu fiu fiu. I sie znalazł : D
za ciepłe słowa dziękuje, znalazłam " swoją" zgube więc wątek do archiwum... pozdrawiam!
Nie, no jak do archiwum! Piszcie co dalej! Macie spore zainteresowanie gołąbeczki
Bardzo zabawne Wiedziałem ze tak bedzie
zrobcie fote swoich furek razem i bedzie jasne powodzenia....
Sent from my iPhone using Tapatalk
No proszę jakie szczęśliwe zakończenie Forum zawsze pomoże Powodzenia w...
No i proszę jak w filmie powodzenia ...
Ja Wam dam do archiwum Czekamy na epilog