humidorek pierwsze zdjecie rewelacja , glosna ciebie
wottka
oOkillerjezOo
lelu666
Mateo772
hubi_pl
asikson
elmacho
Jerry
Kapac
humidorek
qbas
Wilczyca
Jaqob
kiTTy
Gonia511
humidorek pierwsze zdjecie rewelacja , glosna ciebie
W życiu piękne są tylko chwile ...
Dzięki! Miałem już naiwne myśli, że będę na podium, aż nie zobaczyłem zdjęć qbasa
Ostatnio edytowane przez humidorek ; 04-02-2014 o 23:54
Poprzeczka z konkursu na konkurs jest coraz wyższa i bez pomysłu lub dobrej jakości zdjęcia ciężko walczyć o podium. Zdjęcia są coraz lepsze i najważniejszy jest fun
Jaqob ale Ty masz za to zawsze pięknie wypicowane auTTko, chyba nie widziałem zdjęcia z Twoją TTką która by nie była jak prosto z myjni
Witam głos powędrował dla kolegi Mateo772
Dla pobudzenia fantazji do następnego konkursu proponuje Playboy Special "Girls & Cars"
Przypominam, ze głosowanie trwa tylko do poniedziałku rano!!! (( 10-02-2014 o 10:56 ))
....tylko 73 głosów oddane co jest ludzie zdjęcia się nie podobają czy co?
I TT
Głos na Mateo772 ale trudny wybór. Zdecydowało chyba to, że sam jeżdżę MK1 Wszystkie zdjęcia bardzo ładne a niektóre rewelka śmiało można zrobić plakat i powiesić na ścianę!
Wiem ze trochę to może i dziwne ale moja zona podpowiedziała mi pewnego rodzaju innowacje polegającą na wybraniu prawdziwego nr. 1 (jak w konkursach itd.)
Polegało by to na tym iż po zakończeniu etapu drugiego zrobić trzeci ... Tzn. kolejna ankieta ale tylko z trzema najlepszymi kandydatami z drugiej edycji .... jak to widzicie ??
(( to tylko propozycja / i nie koniecznie musi być zastosowana w tej edycji / jeśli kiedykolwiek ))
I TT
Na mnie to nie wpływa, więc mogę się bezstronnie wypowiedzieć - ten, kto zdobył najwięcej głosów jest właśnie prawdziwym nr 1, nie rozumiem Twojej propozycji...
Natomiast jesli już mielibyśmy coś zmieniać to umożliwic głosowanie na 3 kandydatów, jak jest w większości testów psychologicznych - to daje bardziej wiarygodne wyniki. Ale to na pewno nie w tej edycji - zmienianie zasad tuż przed zakończeniem głosowania jest niedopuszczalne.
Ostatnio edytowane przez humidorek ; 09-02-2014 o 00:18
1 Jak napisałem to tylko propozycja , która może ale nie musi być nigdy wprowadzona .
2 Odnośnie ilości oddanych głosów to proponowałem tez taka możliwość przed rozpoczęciem konkursu administracji .
3 Regulamin się kłania (..)
...Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany zasad Konkursu nawet w trakcie trwania Konkursu. Informacja o zmianach będzie umieszczona na stronie Klubowej oraz w profilu na Facebooku.
http://www.klubtt.pl/regulamin.pdf
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 09-02-2014 o 10:38
I TT
Najpierw piszesz, że to tylko propozycja, a później straszysz regulaminem... demokracja jak w Rosji
Organizator powinien stać na straży porządku, a nie wprowadzać chaos...
Ostatnio edytowane przez humidorek ; 09-02-2014 o 01:07
A tak na marginesie, od kiedy Vip jestes ? Bo kiedys mowione bylo ,ze o Vipa ciezko a tu widze ich przybywa. No chyba ze jestem to przepraszam
Jeśli mnie pytasz, to od połowy grudnia. Wtedy kilka osób otrzymało ten status, najwyraźniej zdaniem adminów zasłużenie.