Ja też nie mam nic przeciwko.
surowy materiał zgrany z kamer
montaż przez ochotnika bez wynagrodzenia
zrzutka na montaż przez profesjonalistę
Ja też nie mam nic przeciwko.
Ja również nie mam nic przeciwko. Obawiam się jedynie, że jeśli umieścisz filmik publicznie to youtube może zablokować go za wykorzystane utwory ale możesz spróbować. Myślę, że nie ma też co czekać na wszystkich bo nie wszyscy są dalej na forum i będziemy czekać w nieskończoność. Chętnie zobaczyłbym ten filmik raz jeszcze
@marini - może być tak jak Mówisz wiec w takiej sytuacji osobom z nagrania będę udostępniał ten film - od razu po podaniu mi adresu mailowego na PW ...
I TT
To może filmik umieścić na jakimś serwerze? Podać link i będzie można go sobie ściągnąć. Nie wiem ile zajmuje miejsca ale obawiam się, że na maila może być problem. Poza tym najlepiej umieścić tylko raz a reszta sobie ściągnie. Serwerów jest sporo dla przykładu rapidshare i tego typu albo może nasi admini mogą gdzieś umieścić?
pozdrawiam
1,3 giga...
Ale przecież ustawienia dostępu nie mają wpływu na dostęp do filmu dla adminów z yt. Jambolek - możesz spokojnie podać tu link do filmu i w opcjach na yt oznaczyć półprywatne - dla tych, którzy znają link.
Ostatnio edytowane przez humidorek ; 07-02-2014 o 23:48
Dla mnie spoko, może być publiczny.
Zrobię tak jak humidorek zaproponawal - właśnie wysyłam na YT i będzie on jako niepubliczny .
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Miałeś racje w DE nie mogę go oglądnąć właśnie ze względu na te “prawa muzyczne “
Dajcie znać czy w PL można oglądnąć - jeśli nie pomyślimy o czymś innym.
http://www.youtube.com/watch?v=NisMK...ature=youtu.be
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 08-02-2014 o 10:36
I TT
W PL działa
Te Terrere Terrere terererererere …
Ciesze się
YT twierdzi ze wykrył drgania na filmiku i pyta czy ulepszyć go / w sensie pewnie jakaś stabilizacja obrazu .
Zmienić czy zostaje jak jest ?
I TT
Niech zostanie tak jak jest bo YT powykraja niektóre zamierzone kadry i będzie lipa
Te Terrere Terrere terererererere …
Jak wrzucam ze swojego kanału filmiki przeważnie z koncertów zawsze o to pyta. Troszkę się poprawi.