Niestety z racji tego iż forum jest ogólnodostępne i zarejestrować może się każdy mogą się trafić osoby które raczej nie są godne zaufania i lepiej nie dokonywać z nimi żadnych transakcji.
Pomyślałem iż taki temat się przyda gdyż może dzięki niemu ktoś uniknie wpakowania się na minę.
Do listy będą mogły być dopisywane osoby wyłącznie przez moderację i administrację .Lista będzie uzupełniana oczywiście na prośbę "zwykłych" userów lecz po dokładnym obadaniu sprawny aby kogoś niesłusznie nie osądzić.
Na początek zacznę ja :
arkadiuszTT
sprzedawał rzeczy od swojej spalonej tt:
http://www.klubtt.pl/kosz/10925.htm?...ht=arkadiusztt
mi podpadł , drugiemu moderatorowi podpadł a mojemu koledze sprzedał totalnie złomiasty silnik który nie miał już jednej panewki i wszystko idzie praktycznie na śmietnik. Zapierał się w żywe oczy ,że to jeździło pomimo iż już z zewnątrz były duże podejrzenia krętactwa. Reklamacja polegała na wyłączeniu telefonów i unikaniu kontaktu. Potem sam osobiście rozbierałem ten silnik więc jestem w szoku jak można być takim C%^&em aby wcisnąć komuś taki złom. Fotki super silnika zostaną pokazane niebawem ale uważajcie bo gostek sprzedaje jeszcze skrzynie i inne duperały od spalonego auta, nie tylko na klubtt.pl