Po bardzo długim związku i zabawy w tuning Audi Mk1 nadeszła chwila kiedy trzeba było podjąć męską decyzję zakupu nowej zabawki - tym razem bez kompromisów, czyli męski silnik napęd Quattro i dobry wypas oraz pewną specyfikację wnętrza o którym to już marzyłem wcześniej, ale wiadomo jak jest takie tylko w salonie, no ale po długich poszukiwaniach udało się trafić tą wymarzoną.
Po odnalezieniu odpowiedniej sztuki torba w rękę i w świat po nowy nabytek, tutaj z góry chciał bym podziękować chłopakom z firmy www.autazniemiec.com bez ich zaangażowania nie było by łatwo, a tak podróż w miłym towarzystwie oraz papierkologia na miejscu ogarnięte koncertowo.
Przyjazd na miejsce i oto ona ta jedyna miłość od pierwszego wejrzenia i myśl pt: muszę cię zdobyć.
Załącznik 5377
Obdukcja auta i decyzja podjęta auto absolutnie bezwypadkowe z pełną historią serwisową do 127tyś obecny 138tyś
Załącznik 5378
Papierkologia ogarnięta autko przerejestrowane czasowo ubezpieczone no to w drogę do domu powoli i zgodnie z przepisami jak zawsze zresztą
Załącznik 5379
No niestety odcinka nie pozwoliła szybciej jechać ale to niebawem się zmieni
Załącznik 5380
No i kilka fotek już w domu po prawie trzydniowym wyjeździe po drodze, zwiedziłem Frankfurt w którym to też musiałem odpocząć po dwóch nie przespanych nocach jazda lawetą 80km/h to ciężki kawałek chleba.
Załącznik 5381
Załącznik 5382
Starsza siostra chyba się nie obrazi, chyba, a może chmm
Załącznik 5383
Wygląda bidnie na tych felgach ale to chwilowe zimówki bo na lato czekają już kute 19 ori Audi
Załącznik 5384
No i to co powoduje, że gęba wygina się w banan uszy też ale tu nie mogę zaprezentować
Załącznik 5385
Plany na przyszłość to oczywiście 500+ oczywiście w Teamie z Pawłem Celedą w końcu trzeba się nauczyć uturbiać 3.2, bo 1.8T już rozkminione od podstaw