Najważniejsze teraz to poznać, w jakiej formie jest ten sygnał - czy to napięcie 12V, czy jakiś modulowany (taki był do składania lusterek).
Ostatnio edytowane przez humidorek ; 09-04-2014 o 21:49
Humidorek, niestety nic nie ustaliłem, bo brak jest jakichkolwiek zdjęć ze zdejmowania tapicerki drzwi, a jak wiadomo - z głowy nikt tego nie pamięta.
W każdym razie jeżeli nie znajdziesz innej opcji na ogarnięcie tego, to w ostateczności zawsze można podjechać do ASO, zdjąć ją, porobić zdjęcia (wysłać Ci je) i założyć z powrotem. Choć tak jak wcześniej wspominałem, skoro znalazłeś schemat podłączenia, ale nie masz tych pinów, to pewnie po prostu moduł po lifcie jest trochę inny.
----
Pozdrawiam.
Tak, moduł drzwi w TT od roku 2007 (a moze już od 2006) jest taki, jak w A3 po lifcie z 208r (a nigdzie oficjalnie nie ma o tym słowa!). Czyli wszystkich wtyczek w drzwiach nie są takie, jak jest to przedstawiane oficjalnie dla TT MK2 tylko takie jak jest w A3 Sportback.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Mod został dziś wdrożony a opis w pierwszym poście zaktualizowany.
Ostatnio edytowane przez humidorek ; 09-04-2014 o 21:49
Gratuluję, opis się przyda
Panowie albo jestem ślepy albo tego tu nie ma-,- gdzie znajde ten numer części bo chce sobie zamontować takie cudo ?
Nr się rozpłynęły w powietrzu po pewnej ,,akcji".
Szkoda, bo to cenne informacje, które wielu chętnie by wykorzystało.
AUDI nie przestaje się kochać.
Hem.... Zawsze tak jest://