Jak dla mnie wskaźnik doładowania powinien być w każdym samochodzie, który ma układ doładowania Tak jak zegary: obrotomierz, prędkościomierz, temp. płynu chłodzącego. A poza tym dostałam go na prezent i bardzo się z niego cieszę
Jak dla mnie wskaźnik doładowania powinien być w każdym samochodzie, który ma układ doładowania Tak jak zegary: obrotomierz, prędkościomierz, temp. płynu chłodzącego. A poza tym dostałam go na prezent i bardzo się z niego cieszę
Piękna TT, bardzo fajny opis. Gratuluję!
I fakt - ładniej wyglądałaby niżej i szerzej, ale póki co, zawieszenie zostanie w standardzie - już nieraz miałam okazję przekonać się, że te pare cm w górę pozwalało mi wykorzystać napęd quattro tam, gdzie godnie się tą nazwę prezentuje
Mina kierowców innych aut, gdy TT wspina się po drogach dla nich nieprzejezdnych, zawsze upewnia mnie w tym, że TT musi pozostać "wysoka".
Bardzo fajny opis i Autko Zazdroszczę wskaźnika który teź muszę jak najszybciej nabyć
Świetny opis, zdjęcia i auttko
bezawaryjności i kwitnącej miłości z TiTi
Skoro nie chcesz obniżać to może chociaż jakiś dystans?
Super opis,auttko bardzo się zmieniło od czasu kiedy widziałem go w realu.
pozdrawiam.
Dobre felaa, a co do wskaznika to sam chcialbym takiego mieć chocby dla picu hehe
Dziekuję Arttur za poparcie moich słów Jakoś upewniło mnie to jeszcze, że ten wskaźnik to był bardzo dobry prezent
Świetny opis i pięknie zadbana TT. Widać, że parę lat temu trafiła w najlepsze ręce!
Dziękuję Wam za miłe słowa Z każdym dniem upewniam się, że to był dobry wybór i że byłyśmy sobie pisane
PS Właśnie wróciłam z sesji zdjęciowej z moją TT, sesji zimowej - może uda się coś wysłać na konkurs I napewno wrzucę coś tutaj
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Nocny spacer z TT:
Załącznik 5310
Załącznik 5311
Załącznik 5312
Załącznik 5313
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Załącznik 5316
Załącznik 5317