zastanawiam się nad tym jeszcze
zastanawiam się nad tym jeszcze
Ostatnio edytowane przez humidorek ; 15-04-2014 o 23:36
Trzymam kciuki. Jak zamontujesz u siebie ustawiam się pierwszy w kolejce do montażu w mojej TT
Zrób fotostory wraz z opisem, naśladowcy jak widać się znajdą.
Wersja prosta jest banalna, choć kilka godzin pracy wymaga. A wersja pro wymaga przepuszczenia przewodu między drzwiami, co już mi się mało uśmiecha, ale i tak mnie to czeka przy modzie ze ściemnianiem lusterek, więc wchodzę w to. Pewnie w ciągu tygodnia-dwóch jakoś to ogarnę, na razie składanie działa w wersji prostej.
Ostatnio edytowane przez humidorek ; 16-01-2014 o 02:46
Możesz wyłączyć składanie lusterek, czy działa to za każdym razem, gdy zamykasz auto?
Humi, gratulacje!!! Proszę wpisz mnie do swojego kalendarza, jestem zainteresowany wersją uproszczoną
Super mod. Tak sobie myślę, że być może można by podłączyć się dodatkowo pod przełącznik lusterek np. tak, że jeśli przełącznik jest ustawiony w pozycji 0 to działa składanie z alarmem ale jak jest ustawiony na prawe / lewe lusterko (sterowanie) to nie działa składanie z alarmem. Wtedy w razie potrzeby (wielki mróz) można by wyłączać automatyczne składanie.
Humi, ja również gratuluję super moda! Świetna robota!
Nie myślałeś, żeby zawodowo zająć się modzeniem TTetek ? Klientów raczej by nie brakowało. Też bym się skusił na wersję uproszczoną, tak jak Jaqob .
Gratki Humi, prosta rzecz a b.cieszy ....... jedynie dla bezpieczeństwa odłączył bym aku, bo czasem dziwne rzeczy mogą się przydarzyć.
Mod bardzo fajny. Mi jednak zalezaloby na czyms innym - chodzi o opuszczanie lusterek przy cofaniu tak, by widac bylo tylne kola. Ponoc dziala to, gdy przelacznik lusterek ustawimy w pozycji sterowania lusterka pasazera. Humi, moze teraz to rozkminisz?
W ziemie jak sie trzyma auto na zewnatrz warto to wylaczyc. W MB latwo sie wylacza funkcję z komputera na zegarach, nie wiem jak w 8J ale pewnie VAG...
Tak, ale dla różnych kierowców muszą być inne ustawienia lusterka.
Chyba, że działałoby to jak np: lusterka w A8 D3
Niestety integracja z przełącznikiem lusterek nie działa, aby wyłączyć tą funkcję na zimę, lub składać lusterka od wewnątrz, trzeba zamontować dodatkowy przełącznik, zajmę sie tym wkrótce.
Opuszczanie lusterek z wstecznym wymaga modułu pamięci fotela, mi się nie chce w to bawić. Ale dodam jeszcze kilka fajnych funkcji w drzwiach (np. lampki)
Humi, będzie miał najlepiej wyposażone TT 8J w Polsce. Bierzesz się za wymiane radia na NAVI?